Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kofta
Linne
Väska
Kavaj
Tröja
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Linne
Basker
Stövel
örhängen
Jacka
Klänning
Kofta
Bag
Klänning
Blus
Rosa kostymbyxor
Pullover
T-shirt
Väska
Kappa
Klännning
Stenströms cardigan
Skjorta
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Moschino väska
Klänning
Väska
Jacka
Väska
Kjol
Skjortklänning
Kofta
Skinnkjol
Spegel
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Boots
T-shirt
Linne
Steamer
Louis Vuitton väska
Slacks
Kofta
Kånken
Klänning
Väst
Väska
Knytblus
Väska
Jeans
Kavaj
Klänning
Kjol
Pullover
T-shirt
Kofta
Blus
Klänning
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kappa
Tröja
Ganni diadem
Sneakers
Klänning
T-shirt
Tory Burch
Klänning
Kappa
Klännning
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Blus
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Ankelboots
T-shirt
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Cardigan
Väska
Väska
Blus
Kavaj
Tröja
Pälsjacka
Cape
Slipover
Skjorta
Kjol
Byxor
Vit blus
Skjorta
Byxor
Knytblus
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Kostymbyxa
Byxor
Kofta
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Kappa
Halsduk
Väska
Klänning
Slingbacks
Kjol
Väska
Halsduk
Väska
Byxor
Kjol
Skjorta
Kavaj
32   315
44   343
63   431
44   436
60   362

Restaurang Avokado Malmö

Restaurang Avokado Malmö

Hej fina. Igår var det jättefint väder och jag hade bokat in lunch och fotografering med Anna. Vi sågs utanför restaurang Avokado i Malmö vid halv tolv. Ingen av oss hade tidigare varit på restaurang Avokado Malmö men hade hört väldigt bra om det så det var kul att äntligen få testa det. Både jag och Anna älskar ju att umgås över mat och att testa olika caféer och restauranger. Klicka HÄR för att komma till alla mina blogginlägg från restaurangbesök.

Vegansk mat i Malmö

Restaurang Avokado ligger på Davidshall i centrala Malmö och erbjuder en massa vegansk, laktosfri, glutenfri och helt enkelt hälsosam mat. Dessutom väldigt färgglada rätter som man helt enkelt blir glad av. Man kan välja bland olika salladsbowls, smoothiebowls och annat gott. Jag valde att prova deras Hummus & Avokado Bowl som innehöll rödbetshummus, picklade betor och kål, avocado, rött ris med mera. Som protein provade jag pulled vegme. Anna valde deras Miso Mango Bowl med kalkonkött (ja inte alls är veg).

Det var rätt mycket folk på Avokado men vi hade tur och fick en plats vid fönstret där Anna även kunde få plats med barnvagnen. Himla smidigt. Miljön kändes väldigt härlig och trendig med en massa färg. Maten var verkligen jättegod, så fräsch med alla grönsaker och proteinet som gav den extra mättnadskänslan. Vi kommer absolut att komma tillbaka.

Efter lunchen hade vi bokat in fotografering med vår fotograf Jonny. Vi fotade vid Triangeln och var väldigt effektiva som alltid. Efter fotograferingen gick jag hem och då vädret var soligt och härligt gick jag och Carl på en promenad. Vi gick bort till Västra Hamnen och passade även på att handla lite på ICA Maxi innan vi gick hem. Till middag gjorde vi fish tacos. Mycket gott. Carl är bra på at fritera och det blir alltid så gott. Kanske inte nyttigt men det måste man ju inte alltid äta.

Nu frukost. Ha en underbar dag! Bilden från Annas blogg.

Restaurang AVOKADO i Malmö

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?