Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Kappa
Satinkjol
Tröja
Jeansjacka
Pälsjacka
Slingbacks
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Svarta jeans
Stövel
Ankelboots
Kappa
Skjortklänning
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Kappa
Grön klänning
Väska
Skjorta
Boots
Skjorta
Kofta
Halsduk
Blus
Kjol
Kofta
Kavaj
Tröja
Kjol
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
T-shirt
T-shirt
Pullover
T-shirt
Plisserad kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Vit blus
Kofta
Väska
Blus
T-shirt
Klänning
Skjorta
Sandaler
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Manolo Blahnik
Pullover
Klännning
Tröja
Plisserad kjol
Kofta
Basker
Kofta
Kjol
Blå klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Linne
Kjol
Byxor
Kjol
Väska
Kappa
Satinkjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Cape
Skinnkjol
Byxor
Byxor
Klänning
Sneakers
Skjorta
Cardigan
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Cardigan
Blus
Slipover
Väska
Knytblus
Kavaj
Klänning
Klänning
Jeans
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Klännning
Pullover
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Väst
Linne med spets
Kjol
Kavaj
Kofta
Linne
Linne
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Bag
Kavaj
Kofta
Slacks
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Kostymbyxa
Skjorta
27   213
78   317
75   302
42   350
56   381

Restaurang Avokado Malmö

Restaurang Avokado Malmö

Hej fina. Igår var det jättefint väder och jag hade bokat in lunch och fotografering med Anna. Vi sågs utanför restaurang Avokado i Malmö vid halv tolv. Ingen av oss hade tidigare varit på restaurang Avokado Malmö men hade hört väldigt bra om det så det var kul att äntligen få testa det. Både jag och Anna älskar ju att umgås över mat och att testa olika caféer och restauranger. Klicka HÄR för att komma till alla mina blogginlägg från restaurangbesök.

Vegansk mat i Malmö

Restaurang Avokado ligger på Davidshall i centrala Malmö och erbjuder en massa vegansk, laktosfri, glutenfri och helt enkelt hälsosam mat. Dessutom väldigt färgglada rätter som man helt enkelt blir glad av. Man kan välja bland olika salladsbowls, smoothiebowls och annat gott. Jag valde att prova deras Hummus & Avokado Bowl som innehöll rödbetshummus, picklade betor och kål, avocado, rött ris med mera. Som protein provade jag pulled vegme. Anna valde deras Miso Mango Bowl med kalkonkött (ja inte alls är veg).

Det var rätt mycket folk på Avokado men vi hade tur och fick en plats vid fönstret där Anna även kunde få plats med barnvagnen. Himla smidigt. Miljön kändes väldigt härlig och trendig med en massa färg. Maten var verkligen jättegod, så fräsch med alla grönsaker och proteinet som gav den extra mättnadskänslan. Vi kommer absolut att komma tillbaka.

Efter lunchen hade vi bokat in fotografering med vår fotograf Jonny. Vi fotade vid Triangeln och var väldigt effektiva som alltid. Efter fotograferingen gick jag hem och då vädret var soligt och härligt gick jag och Carl på en promenad. Vi gick bort till Västra Hamnen och passade även på att handla lite på ICA Maxi innan vi gick hem. Till middag gjorde vi fish tacos. Mycket gott. Carl är bra på at fritera och det blir alltid så gott. Kanske inte nyttigt men det måste man ju inte alltid äta.

Nu frukost. Ha en underbar dag! Bilden från Annas blogg.

Restaurang AVOKADO i Malmö

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?