Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Väska
Ankelboots
Byxor
Väska
Klännning
Linne
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Linne
Cardigan
Klänning
Jeans
Kavaj
Pullover
18   204
29   400
56   573
79   586
56   471

Restaurang Avokado Malmö

Restaurang Avokado Malmö

Hej fina. Igår var det jättefint väder och jag hade bokat in lunch och fotografering med Anna. Vi sågs utanför restaurang Avokado i Malmö vid halv tolv. Ingen av oss hade tidigare varit på restaurang Avokado Malmö men hade hört väldigt bra om det så det var kul att äntligen få testa det. Både jag och Anna älskar ju att umgås över mat och att testa olika caféer och restauranger. Klicka HÄR för att komma till alla mina blogginlägg från restaurangbesök.

Vegansk mat i Malmö

Restaurang Avokado ligger på Davidshall i centrala Malmö och erbjuder en massa vegansk, laktosfri, glutenfri och helt enkelt hälsosam mat. Dessutom väldigt färgglada rätter som man helt enkelt blir glad av. Man kan välja bland olika salladsbowls, smoothiebowls och annat gott. Jag valde att prova deras Hummus & Avokado Bowl som innehöll rödbetshummus, picklade betor och kål, avocado, rött ris med mera. Som protein provade jag pulled vegme. Anna valde deras Miso Mango Bowl med kalkonkött (ja inte alls är veg).

Det var rätt mycket folk på Avokado men vi hade tur och fick en plats vid fönstret där Anna även kunde få plats med barnvagnen. Himla smidigt. Miljön kändes väldigt härlig och trendig med en massa färg. Maten var verkligen jättegod, så fräsch med alla grönsaker och proteinet som gav den extra mättnadskänslan. Vi kommer absolut att komma tillbaka.

Efter lunchen hade vi bokat in fotografering med vår fotograf Jonny. Vi fotade vid Triangeln och var väldigt effektiva som alltid. Efter fotograferingen gick jag hem och då vädret var soligt och härligt gick jag och Carl på en promenad. Vi gick bort till Västra Hamnen och passade även på att handla lite på ICA Maxi innan vi gick hem. Till middag gjorde vi fish tacos. Mycket gott. Carl är bra på at fritera och det blir alltid så gott. Kanske inte nyttigt men det måste man ju inte alltid äta.

Nu frukost. Ha en underbar dag! Bilden från Annas blogg.

Restaurang AVOKADO i Malmö

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?