Annons: Shoppa min stil

Byxor
Tröja
Knytblus
Väska
Cardigan
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Spegel
Kofta
Väska
Ganni diadem
Väska
Slacks
Kappa
Väska
Tröja
Skjorta
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Väska
Slipover
Klänning
Bag
Blus
Klänning
Vit blus
Jeans
Pullover
Byxor
Väska
Linne
Klänning
Cape
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Moschino väska
Kofta
Kofta
Jacka
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Tory Burch
Pullover
Skjorta
Väska
Kjol
Halsduk
Klänning
T-shirt
Knytblus
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Grå kavaj
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Kappa
Väska
Kavaj
Kjol
Byxor
Kappa
Kofta
Sneakers
Kofta
Stenströms cardigan
Kjol
Kappa
Klänning
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Louis Vuitton väska
Kjol
Väska
Kavaj
Skjorta
Pälsjacka
Steamer
Kofta
Kavaj
Blus
Klännning
T-shirt
Skinnkjol
T-shirt
Väska
örhängen
Kavaj
Kofta
Kjol
Skjortklänning
Ankelboots
Skjorta
Blus
Skjorta
Klänning
Stövel
Stickad klänning
Väst
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Kappa
Kofta
Linne
Väska
Pullover
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Jacka
Kavaj
Klänning
Klänning
Boots
Klännning
Kånken
Blus
T-shirt
Skjorta
Basker
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Kofta
T-shirt
Halsduk
Tröja
Kappa
23   156
16   139
58   350
34   385
56   467

Proms & Weddings Malmö – bröllopsklänning provning 2

Proms & Weddings Malmö – bröllopsklänning provning 2

Hej fina. Igår mötte jag upp Charlotta för en fika innan hon skulle följa med mig till Proms & Weddings Malmö för provning 2 av bröllopsklänning. Jag har varit med en kompis där tidigare och det är verkligen så stort och det finns verkligen så många klänningar där. Jag hade bokat tid för provning kl 15 och det kändes riktigt lyxigt att vi fick ett eget stort rum där bara jag skulle prova. Direkt när vi blivit visade till rummet fixade de en flaska bubbel till oss och kort därefter kom hon som skulle hjälpa mig med provningen. Så gullig verkligen. Fick en så bra känsla direkt.

Det första hon frågade var när jag ska gifta mig och när jag svarade sommaren 2021 sa hon att detta måste vara något slags rekord i att vara ute i god tid med klänningen. Lite roligt, jag känner mig så pepp och vill liksom komma igång direkt utan att känna stress:). Jag berättade också att jag är öppen för att prova olika material och modeller men att jag kommit fram till några saker jag ogillar och gillar.

Utifrån det jag berättade förstod hon precis vad jag ville ha och tog fram några klänningar till mig. Charlotta dokumenterade allt och var bra peppstöd :). Jag tyckte att alla klänningar var fina på sitt sätt men det var två av dem jag fastnade lite extra för. Det är lite oväntat att jag känner mig mer och mer bekväm i min kropp ju fler klänningar jag provar. Jag har alltid tänkt att det skulle bli lite ångest och att jag skulle känna komplex för diverse men jag känner mig fin och bekväm.

En av klänningarna jag provade är min absolut favorit hittills och det skulle faktiskt kunna bli den. Men ja, det är ju ett bra tag kvar och jag kommer att prova många fler klänningar så får se vad det blir till slut :).

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 19 januari, 2020 / 18:43

  Åh vad roligt! Ska också snart börja planera mitt bröllop. Så pirrigt!

  • Maria
   22 januari, 2020 / 14:00

   Åh så kul! Grattis ?

Kommentera


Söker du efter något?