Annons: Shoppa min stil

Byxor
Linne
Knytblus
Klännning
Pullover
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Ankelboots
Vit blus
Kavaj
Linne
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Cardigan
Blus
Kofta
Blus
Kavaj
Grå kavaj
Jeans
Byxor
Kavaj
Knytblus
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klännning
Basker
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Väska
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Helgens planer

Hej fina. Den här veckan har känts kort, fastän det varit en hel jobbvecka och inte bara fyra dagar som förra veckan. Det har varit väldigt mycket att göra med olika kampanjer. Snart är det dags för kick off också vilket ska bli väldigt spännande :). Den här veckan har jag hunnit träna och även träffat min kompis Emma som varit i Malmö i jobbet. Vi pluggade tillsammans i Umeå och det är superkul att vi fortfarande håller kontakten och ses då och då. Vi åt middag på MJS i deras mysiga restaurangdel. Det känns lite som att sitta på en innergård i Paris och äta middag där. Inte helt fel ju.

Nu är det äntligen fredag och ikväll ska jag faktiskt gå och kolla handboll med Carl. Jag är ju inte så sportintresserad men handboll är ju en sport där det händer mycket och att se live blir ju mer av en upplevelse än att titta hemma i soffan. Helgen blir annars lugn. Imorgon ska jag prova brudklänning och Charlotta följer med mig. På kvällen blir det middag med Carl, Niklas och Frida. Ska även hinna med en fotografering med Anna på söndag.

Hoppas ni får en underbar fredag!

MJS Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?