Helgens planer

Hej fina. Den här veckan har känts kort, fastän det varit en hel jobbvecka och inte bara fyra dagar som förra veckan. Det har varit väldigt mycket att göra med olika kampanjer. Snart är det dags för kick off också vilket ska bli väldigt spännande :). Den här veckan har jag hunnit träna och även träffat min kompis Emma som varit i Malmö i jobbet. Vi pluggade tillsammans i Umeå och det är superkul att vi fortfarande håller kontakten och ses då och då. Vi åt middag på MJS i deras mysiga restaurangdel. Det känns lite som att sitta på en innergård i Paris och äta middag där. Inte helt fel ju.

Nu är det äntligen fredag och ikväll ska jag faktiskt gå och kolla handboll med Carl. Jag är ju inte så sportintresserad men handboll är ju en sport där det händer mycket och att se live blir ju mer av en upplevelse än att titta hemma i soffan. Helgen blir annars lugn. Imorgon ska jag prova brudklänning och Charlotta följer med mig. På kvällen blir det middag med Carl, Niklas och Frida. Ska även hinna med en fotografering med Anna på söndag.

Hoppas ni får en underbar fredag!

MJS Malmö

Följ:
Share:

Kommentera