Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Jeans
Linne
Kavaj
Väska
Byxor
Pullover
Ankelboots
Linne
Cardigan
Klännning
Väska
Väska
Kjol
43   346
56   403
60   580
61   633
65   671

Vigselringar Malmö

Hej fina ni. Igår efter jobbet mötte jag upp Carl på Hansa för att titta på vigselringar på Hallbergs Guld Malmö. Jag har ju en förlovningsring som är i rött guld med en diamant så nu vill jag hitta en lite enklare vigselring som kan passa ihop med den. Carl kommer att ha en ring så han fick prova lite olika storlekar och modeller igår.

Jag provade också några ringar och kom fram till att jag antingen vill ha en helt slät ring i rött guld i samma tjocklek som förlovningsringen, eller också en sådan med små diamanter i den del som syns mest uppe på fingret. Men precis som med klänning (adlink) får man nog prova olika för att se vad som känns bäst.

Vi får se vad det blir 🙂

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?