Hur går det för mitt företag?

Hej fina ni. Som ni vet driver jag ju företag och igår var jag till min redovisningskonsult och lämnade in alla fakturor, kvitton med mera. Det ska bli spännande att se hur det gått för mitt företag under året. Jag tror att omsättningen varit ungefär som förra året men jag har inte räknat på det än.

För mig har det känts så värt att anlita en konsult som sköter bokföringen, deklarationen och annat. Visst hade det varit oerhört lärorikt att göra det själv men tiden jag sparar att ta in en konsult för det gör det värt kostnaden (som inte heller är så hög).

Den här veckan har jobbet dragit igång på riktigt känns det som. Det har varit lanseringen av årets största kampanj och nu är det nya kampanjer som ska dra igång. Efter jobb fokuserar jag på träning och bröllopsplanering. HÄR samlar jag alla inlägg om min löpning och HÄR samlar jag alla inlägg om bröllopet.

Ha en underbar dag!

 

tweedkjol - styling tips

Följ:
Share:

Kommentera