Annons: Shoppa min stil

Blus
Satinkjol
Klänning
Väska
Kjol
Kappa
Skjorta
Pullover
Klänning
T-shirt
Blus
Slacks
Tröja
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Kappa
Skjorta
Byxor
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Linne
T-shirt
Knytblus
Klännning
Kappa
Väska
Kånken
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kjol
Halsduk
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Skjortklänning
Stövel
Knytblus
Kavaj
Kappa
Skjorta
Stenströms cardigan
Kavaj
Kjol
Linne
Linne
Halsduk
Kofta
Klänning
Kavaj
Boots
Kappa
Kofta
Cape
Klänning
Grå kavaj
Blus
Kavaj
Väst
Väska
Klänning
Klänning
Sneakers
Tröja
Kostymbyxa
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Jacka
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Knytblus
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Pullover
T-shirt
Väska
Kofta
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Tröja
Väska
Stickad klänning
Kappa
Byxor
Jeans
T-shirt
Kavaj
Kofta
Tory Burch
Ankelboots
Cardigan
Väska
Spegel
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Louis Vuitton väska
örhängen
Väska
Klänning
Skjorta
Pullover
Kjol
Kavaj
Väska
Bag
Klännning
Pälsjacka
Vit blus
Klänning
Moschino väska
Pullover
Steamer
Byxor
Slipover
Kofta
Ganni diadem
Jacka
Basker
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Blus
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
40   313
32   276
67   401
46   352
64   438

Hur går det för mitt företag?

Hej fina ni. Som ni vet driver jag ju företag och igår var jag till min redovisningskonsult och lämnade in alla fakturor, kvitton med mera. Det ska bli spännande att se hur det gått för mitt företag under året. Jag tror att omsättningen varit ungefär som förra året men jag har inte räknat på det än.

För mig har det känts så värt att anlita en konsult som sköter bokföringen, deklarationen och annat. Visst hade det varit oerhört lärorikt att göra det själv men tiden jag sparar att ta in en konsult för det gör det värt kostnaden (som inte heller är så hög).

Den här veckan har jobbet dragit igång på riktigt känns det som. Det har varit lanseringen av årets största kampanj och nu är det nya kampanjer som ska dra igång. Efter jobb fokuserar jag på träning och bröllopsplanering. HÄR samlar jag alla inlägg om min löpning och HÄR samlar jag alla inlägg om bröllopet.

Ha en underbar dag!

 

tweedkjol - styling tips

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?