Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Tröja
Knytblus
Väska
Pullover
Satinkjol
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Slipover
Väska
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Pullover
Pullover
Kappa
Kofta
Väska
Halsduk
T-shirt
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Ankelboots
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Blus
Kappa
Skjorta
Jeans
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Väska
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Blus
Kofta
Bag
Kappa
Kjol
Kjol
Klänning
örhängen
Jacka
Linne
Linne
Väska
Byxor
Rosa kostymbyxor
Blus
Pälsjacka
Kjol
Väska
Halsduk
Kjol
Väska
Kappa
Kofta
Cardigan
Slacks
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Boots
Skjorta
Linne
Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Knytblus
Knytblus
Väska
Vit blus
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Basker
Kofta
Blus
Cape
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Klännning
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Stövel
T-shirt
Jacka
Kavaj
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Kofta
Pullover
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Byxor
Sneakers
Väst
T-shirt
Klänning
Kofta
Tröja
Väska
Skjorta
Klännning
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Skjorta
Skjorta
3   82
40   314
49   358
55   493
24   464

Jag ska springa Vårruset – min träning 12/1

Hej fina. Har varit lite dålig på att uppdatera er om min träning. Under julen blev det inte mycket träning vill jag lova men nu jobbar jag på att kunna springa 5 km på under halvtimmen. Förra veckan sprang jag 2,56 km på 15 min och igår 3,51 km på 20 minuter så jag vet att jag har det i mig, jag behöver bara öka på varje träningspass så klarar jag det till slut.

Jag och Anna har dessutom bestämt oss för att springa Vårruset! Vårruset är 5 km och äger rum den 27 april i Malmö och innan dess vill jag absolut klara mitt mål. Jag har även börjat styrketräna lite på gymmet nu vilket jag varit riktigt dålig på tidigare. Jag är ju både svag och stel och vill verkligen inte få problem längre fram.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?