Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Tröja
Kofta
Väska
Klännning
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Boots
Väska
Stenströms cardigan
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Blus
Cape
Väst
Skjorta
Klänning
Kjol
Tröja
Klänning
Klänning
Steamer
T-shirt
Skjorta
Byxor
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Linne
Kofta
Ganni diadem
Väska
Kavaj
Väska
Slacks
Byxor
Kappa
Kofta
Stövel
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Slipover
Kofta
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Kappa
Tröja
Kofta
Väska
Jacka
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Vit blus
Cardigan
Moschino väska
Linne
Halsduk
Rosa kostymbyxor
Kappa
Väska
Basker
Kånken
T-shirt
Kappa
Spegel
Väska
Jeans
Klänning
Pullover
Kofta
Jacka
Klänning
Bag
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Knytblus
Linne
Grå kavaj
Byxor
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Kjol
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Louis Vuitton väska
Kostymbyxa
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kappa
Väska
Kjol
Skjortklänning
Kofta
T-shirt
Väska
Skjorta
Klänning
Pullover
Klänning
Blus
Kjol
Väska
Pullover
Klänning
Tory Burch
Sneakers
Väska
Kjol
Klänning
Väska
örhängen
Kofta
Blus
Klännning
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Pullover
Kofta
T-shirt
Knytblus
50   329
43   411
59   508
43   480
50   498

Bröllopsklänning provning 1 på Bröllopsbruket i Malmö

Hej fina. Som ni vet besökte jag Bröllopsbruket igår för en första provning någonsin av bröllopsklänning. Anna plockade upp mig och så köpte vi med oss kaffe och åkte till Limhamn där butiken öppnat. Vi passade på att ta några outfitbilder innan vi gick in. Eftersom det var ett premiärevent trodde vi att det skulle vara jättemycket folk där men det var det inte. Det innebar att jag fick möjlighet att prova klänningar fastän jag inte bokat tid för provning.

Det var verkligen en speciell känsla att komma in i en bröllopsbutik för att prova något själv. Har ju följt med några vänner när de provat brudklänning men nu när det var jag själv kändes det jättekonstigt men spännande och roligt såklart. Jag är glad över att Anna följde med mig, alltid bra att ha med en vän som peppa och såklart tar en massa bilder :).

Jag hade en bild av hur jag vill att min brudklänning ska se ut men eftersom det var första provningen tänkte jag att det var en bra idé att prova en massa olika varianter. Och jag måste nog säga att jag ändrat mig lite kring klänningsmodellen jag vill ha. Jag blev faktiskt lite kär i den allra första klänningen jag provade även om den inte alls var en i den stil jag tänkt mig. Som det kan ändras ändå. Jag provade flera olika men den första klänningen blev faktiskt favoriten. Den var inte begagnad utan hade använts som visningsexemplar så den var inte använd tidigare. Priset var riktigt bra också men eftersom det var allra första gången jag provade klänning kände jag att jag inte riktigt kunde köpa klänning redan då. Hade en andra favorit också så det jag tar med mig är att jag åtminstone känner att jag kommer lyckas hitta en klänning som jag gillar och känner mig bekväm i.

Hur kändes det att se sig själv i en brudklänning då? Väldigt speciellt. Jag bär ju sällan helvitt och sällan heltight och nu fick jag erfara hur bekväm jag kunde känna mig i båda delar. Det tar jag med mig :).

Tack Anna som följde med mig! Får se om det kanske blir på Bröllopsbruket jag köper min klänning till slut. Men jag har ju fortfarande 1,5 år på mig att hitta the one ;). PS: Klänningen på bilden nedan var fin men ingen av favoriterna.

 Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?