Annons: Shoppa min stil

Klänning
Slipover
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Väst
Skjorta
Cardigan
Kofta
Halsduk
T-shirt
Väska
Kavaj
T-shirt
Blus
Klännning
Kjol
Skjorta
T-shirt
Byxor
Väska
Väska
Kappa
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Byxor
Pullover
Klänning
Kofta
Tröja
Väska
Pullover
Väska
Klännning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Satinkjol
Linne
Kjol
Klänning
Klänning
Bag
Pullover
Kavaj
Stövel
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Ankelboots
Linne
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Kappa
Kjol
Kavaj
Tröja
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Pullover
Grå kavaj
Kappa
Jeans
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
Klänning
Knytblus
T-shirt
Blus
Tröja
Blus
Skjorta
Kappa
Byxor
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Slacks
Väska
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Sneakers
Kavaj
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Väska
Stickad klänning
Blus
Klänning
Vit blus
Kavaj
Väska
Skjorta
Kavaj
Cape
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Basker
Kofta
Knytblus
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Jacka
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Slingbacks
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

Klänning från By Malina – min outfit på nyår

Klänning från By Malina – min outfit på nyår

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Ni är många som sagt fina saker och frågat om klänningen jag bar på nyårsafton. Jag kände mig också jättefin i den! Jag bar en klänning från By Malina(adlink) och högklackade skor från samarbetet Lanvin x H&M i min outfit på nyår och kände mig jättefin. Jag köpte främst klänningen till en kick-off vi ska ha på jobbet där dresscoden kräver en fin lång klänning och jag ägde faktiskt ingen långklänning. När jag satt och tittade på klänningar innan jobbet blev jag helt kär i denna. Jag hade till och med svårt att jobba med något kreativt första timmen då jag liksom bara satt och tänkte på den klänningen. När jag visade klänningen för mina kollegor och vänner peppade de mig så efter att ha funderat ytterligare några dagar så slog jag till.

Carmine Maxi Dress

Modellen på min klänning från By Malina heter Carmine Maxi Dress. Jag var lite osäker på om storlek XS eller S skulle passa bäst på mig men efter att ha läst i lite forum verkade det som att de var lite mindre i storlek så jag valde S. Det känns som att det valet var rätt. När jag fick hem klänningen och provade den satt den verkligen jättebra. Dock var den på tok för lång på mig, säkert 15 cm för lång för mina 160 cm. Blev lite ledsen för klänningen var verkligen min drömklänning men så sa Carl att vi kan sy upp den ganska enkelt här hemma så det gjorde vi samma kväll. Han är så snäll <3.

Det blev faktiskt jättebra! Det kändes som en perfekt klänning för nyår i Paris också där det känns som att man kan klä upp sig rejält. Ser fram emot att bära den igen i slutet av januari. Ha en underbar dag!

Klänning från By Malina – bilder

klänning från by malina

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?