Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Kappa
Byxor
Pälsjacka
Byxor
Kofta
Skjorta
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Slipover
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Sneakers
Kavaj
Väska
Kjol
Kappa
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Tröja
Kavaj
Pullover
Knytblus
Byxor
T-shirt
Klänning
Kofta
Kjol
Kappa
T-shirt
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Pullover
Ankelboots
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
Skinnkjol
Grå kavaj
Blus
Klännning
Väska
Blus
Kjol
Knytblus
Bag
Klännning
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Kappa
Slacks
Kofta
Cape
Klänning
Väska
Cardigan
Klänning
Väst
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Linne
Kofta
Blus
Kofta
Kavaj
Väska
Blus
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Pullover
Klänning
Vit blus
Jeans
Slingbacks
Basker
Klänning
Knytblus
Väska
Halsduk
Kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
Kappa
7   65
39   275
44   431
37   408
38   415

Hemma i Malmö

Hej fina. Nu är vi hemma i Malmö igen och igår hade vi en riktig fixardag där vi packade upp, storhandlade och städade här hemma. Det har verkligen varit fantastiska dagar i Paris men på något sätt är det alltid skönt att komma hem igen också.

Carl jobbar idag men jag är ledig och har min första jobbdag imorgon. Jag kommer att ha rejält mycket att göra på jobbet men det känns ändå värt att ha kunnat vara ledig så länge som jag varit. Jag har verkligen slappnat av och kopplat från jobb.

Nu sitter jag och äter frukost framför Nyhetsmorgon och ska sedan bege mig ut på stan för att bli intervjuad. Sedan tänkte jag faktiskt gå till gymmet direkt för årets första träningspass. Lite senare i eftermiddagen ska jag träffa Anna för att fota och umgås. Hoppas ni har en fin måndag!

kavajklänning och stylingtips

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?