11   149
28   248
41   353
41   348

Hemma i Malmö

Hej fina. Nu är vi hemma i Malmö igen och igår hade vi en riktig fixardag där vi packade upp, storhandlade och städade här hemma. Det har verkligen varit fantastiska dagar i Paris men på något sätt är det alltid skönt att komma hem igen också.

Carl jobbar idag men jag är ledig och har min första jobbdag imorgon. Jag kommer att ha rejält mycket att göra på jobbet men det känns ändå värt att ha kunnat vara ledig så länge som jag varit. Jag har verkligen slappnat av och kopplat från jobb.

Nu sitter jag och äter frukost framför Nyhetsmorgon och ska sedan bege mig ut på stan för att bli intervjuad. Sedan tänkte jag faktiskt gå till gymmet direkt för årets första träningspass. Lite senare i eftermiddagen ska jag träffa Anna för att fota och umgås. Hoppas ni har en fin måndag!

kavajklänning och stylingtips

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?