13   204
41   332
41   340
32   406

Chanel och update från Paris

Hej fina. Vi har verkligen haft fullt upp här i Paris och igår blev det inget blogginlägg. Har en del att uppdatera er om idag helt enkelt! Igår gick vi på stan och jag köpte en Chanel brosch som jag länge spanat på. Jag unnar mig något då och då för de pengar jag tjänar på mitt företag som jag driver vid sidan av mitt heltidsjobb. Älskar min nya brosch!

Vi har även hunnit äta en massa god mat på restauranger och besökt sevärdheter som Eiffeltornet och Triumphbågen. Idag har vi även träffat Samrawit som jag pluggade med i Umeå. Vi har nog inte setts sedan dess och det var ju ett bra tag sedan. Så kul! Visste inte ens att hon bor i Paris ❤️.

Ikväll ska vi äta skaldjur på en restaurang vi bokat bord på. Ser verkligen fram emot det! Älskar Paris! En massa bilder nedan!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?