Framme i Paris – dag 1

Hej fina. Resan till Paris gick bra. Vi tog ett tåg in till stan och sedan taxi fram till vår air bnb-lägenhet som vi hyr. Det är verkligen en fin lägenhet. Perfekt för oss som är sju personer.

Jag och Carl kom före de andra och hade hunnit bli väldigt hungriga. Vi hittade en supermysig fransk restaurang, Bistro Agil, i närheten som vi åt lunch på. Jag åt råbiff och Carl åt någon slags potatisgratäng. Till maten drack vi Champagne 🥂. Efter lunchen mötte vi upp Wiktor, Carro, Mattias, Stefan och Emma. Vi gick till Montmartre upp till kyrkan där det är fin utsikt.

Vi drack även kaffe på ett mysigt café. Sedan gick vi och handlade hem frukost, Bubbel och snacks. Vi var alla rätt trötta men gick ut för middag vid åttatiden. Vi hamnade på något slags Steak House som var rätt mysigt. Vi fick maten jättesnabbt så middagen varade inte jättelänge. Jag var sömnig så det gjorde inte något. Vid elva gick vi och la oss.

Nedan en massa bilder från första dagen i Paris ❤️. Älskar denna stad!

Följ:
Share:

Kommentera