Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Knytblus
Jeans
Cardigan
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Skinnkjol
Satinkjol
Väst
Kavaj
Väska
Halsduk
Bag
Blus
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Jacka
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Knytblus
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Linne
Kavaj
Kofta
Pullover
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Pullover
Kavaj
Linne
Klänning
Kofta
Blus
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Pullover
Knytblus
Basker
Kofta
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Väska
Kofta
Kjol
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Slacks
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Slipover
Kostymbyxa
Blus
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Sneakers
Slingbacks
Kappa
Kofta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Pullover
Byxor
Kofta
Klännning
Linne
Kofta
Kappa
Skjorta
T-shirt
Vit blus
Cape
Klänning
Väska
Blus
Tröja
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Byxor
Klännning
Skjorta
Klänning
Byxor
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kappa
Kappa
Kjol
Stickad klänning
15   244
35   421
45   445
40   401
46   447

En del av mitt hjärta

En del av mitt hjärta 

Hej fina. I fredags när jag var hos frisören kom Anna dit och plockade upp mig då vi hade tänkt fota. Dock hade det hunnit bli mörkt så vi fotade igår istället. I fredags kväll satte vi oss istället på Atmosfär för middag och snack. Vi hade ju inte setts på ett tag och vi har alltid så mycket att prata om. På Atmosfär åt vi två mellanrätter vardera; Pumpa och råbiff. Så gott!

Efter middagen köpte vi med oss kaffe och bokade in oss på bio för att se En del av mitt hjärta, en svensk film som är baserad på Tomas Ledins musik. Jag har lyssnat en del på honom men inte jättemycket. Men i stort sett alla låtar de spelade i filmen kände jag igen. Filmen En del av mitt hjärta var väl egentligen kanske inte superbra, lite snabba vändningar ibland och jag har dessutom lite svårt för musikaler där de plötsligt bryter ut i sång liksom. En del repliker som byggde på låttexterna kändes dessutom lite krystade.

Men det var ändå en rolig och perfekt film för mig och Anna att se en fredagskväll. Vi älskar ju att gå på bio. Jag fick ju biobiljetter i julklapp och det passar ju verkligen mig perfekt!:). Igår kväll tog jag det bara lugnt här hemma. Idag blir också en sådan dag. Måste tvätta och packa till Paris. Vi åker ju imorgon bitti. Åh Paris, min favoritstad. Carl kommer hem sent ikväll.

Hoppas ni får en underbar söndag! Nedan en ny bild på mig i min nya frisyr.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?