Annons: Shoppa min stil

Kofta
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Väska
Pullover
T-shirt
Kavaj
Klänning
Jeans
Väska
Sneakers
T-shirt
Väska
Kavaj
Kappa
Kappa
Stickad klänning
Knytblus
Väska
Kofta
Byxor
Väska
Kjol
T-shirt
Klännning
Väska
Rosa kostymbyxor
Tröja
Väska
Kavaj
Kjol
Knytblus
Kappa
Skjorta
Kavaj
Slacks
Klänning
Väska
Väska
Ankelboots
Klänning
Tröja
Kappa
Kofta
Kavaj
Slipover
Klänning
Linne
Cape
Väska
Väska
Skjortklänning
Kofta
Slingbacks
Halsduk
Blus
Basker
Kofta
Bag
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kofta
Blus
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Kappa
Väska
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Stövel
Boots
Klänning
Pullover
Klänning
Kavaj
Byxor
Väska
Pullover
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Kjol
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Cardigan
Pullover
Kavaj
Linne
Klänning
Vit blus
Väska
Klänning
Blus
Skjorta
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Klännning
Väska
Kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
T-shirt
Byxor
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Kjol
Kjol
Kavaj
Linne
Kappa
Väst
Tröja
Kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Byxor
Kavaj
36   307
67   367
42   392
20   303
76   469

En del av mitt hjärta

En del av mitt hjärta 

Hej fina. I fredags när jag var hos frisören kom Anna dit och plockade upp mig då vi hade tänkt fota. Dock hade det hunnit bli mörkt så vi fotade igår istället. I fredags kväll satte vi oss istället på Atmosfär för middag och snack. Vi hade ju inte setts på ett tag och vi har alltid så mycket att prata om. På Atmosfär åt vi två mellanrätter vardera; Pumpa och råbiff. Så gott!

Efter middagen köpte vi med oss kaffe och bokade in oss på bio för att se En del av mitt hjärta, en svensk film som är baserad på Tomas Ledins musik. Jag har lyssnat en del på honom men inte jättemycket. Men i stort sett alla låtar de spelade i filmen kände jag igen. Filmen En del av mitt hjärta var väl egentligen kanske inte superbra, lite snabba vändningar ibland och jag har dessutom lite svårt för musikaler där de plötsligt bryter ut i sång liksom. En del repliker som byggde på låttexterna kändes dessutom lite krystade.

Men det var ändå en rolig och perfekt film för mig och Anna att se en fredagskväll. Vi älskar ju att gå på bio. Jag fick ju biobiljetter i julklapp och det passar ju verkligen mig perfekt!:). Igår kväll tog jag det bara lugnt här hemma. Idag blir också en sådan dag. Måste tvätta och packa till Paris. Vi åker ju imorgon bitti. Åh Paris, min favoritstad. Carl kommer hem sent ikväll.

Hoppas ni får en underbar söndag! Nedan en ny bild på mig i min nya frisyr.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?