Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Byxor
Kofta
Kappa
Skjortklänning
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Pullover
Väska
Linne
Sneakers
Knytblus
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Blus
T-shirt
Klänning
Halsduk
Blus
Pullover
Skinnkjol
Klänning
Blus
Ankelboots
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Vit blus
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Bag
Byxor
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kjol
Rosa kostymbyxor
Tröja
T-shirt
Satinkjol
Kjol
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Jeans
Kavaj
Cape
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Basker
Grå kavaj
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klänning
Klännning
Stickad klänning
Cardigan
Skjorta
Pullover
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Klännning
Kofta
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Väska
Slacks
Kjol
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
Slingbacks
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Slipover
Pullover
Linne
Knytblus
Klänning
Skjorta
Väst
Klänning
T-shirt
Kofta
Kostymbyxa
Linne
1   30
39   272
44   429
37   408
38   415

Blonde page hos Larsson & Lange i Malmö

Blonde page hos Larsson & Lange i Malmö

Hej fina. Igår var det äntligen dags för mig att gå till frisören. Senast jag var där var i början av oktober så det var verkligen hög tid att klippa bort slitna toppar och färga håret som fått en rejält utväxt. Jag ville ha en blond page och hade tagit fram några exempelbilder.

Igår var en jättehärlig solig dag så jag promenerade till Västra Hamnen där min stylist Lina på Larsson & Lange håller till. Deras lokal ligger så fint till precis vid havet och med utsikt över Öresundsbron.

Blond page

Jag och Lina bestämde oss för att klippa av en rejäl bit då mina toppar är slitna. Sedan ville jag ha lite lutning i frisyren, alltså kortare bak i nacken med lutning så det är längre där framme vid ansiktet. Sedan ville jag också ha mina slingor ännu ljusare men det sliter ju oerhört på håret att bleka så vi bestämde oss för att ändå inte bleka alltför mycket. Vi gjorde en massa ljusa slingor i alla fall så en del av min naturliga bruna färg fick ligga kvar mellan slingorna så att det helt enkelt ser mer naturligt ut på mig.

Mitt hår är nu kort och blond och jag gillar det verkligen. Som en blond page. Lina stylade det jättesnyggt med volymborste och idag ska jag försöka fixa det lika snyggt själv. Har ju en stylingborste så det kanske funkar? En massa bilder på nya frisyren nedan. Rekommenderar verkligen Lina på Larsson & Lange i Västra Hamnen i Malmö. Larsson & Lange har flera salonger i Malmö, Lund, Helsingborg och Skanör.

Bilder från Larsson & Lange


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?