Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Grå kavaj
Kavaj
Klännning
Kavaj
Ankelboots
Kavaj
Blus
Cardigan
Klänning
Vit blus
Rosa kostymbyxor
Kappa
Blus
Väska
Klänning
Väska
Linne
Väska
Klänning
Basker
Linne
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Blus
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Klännning
Kavaj
Jeans
Pullover
Byxor
Knytblus
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Hur ska jag klippa och färga håret?

God morgon fina ni. Jag hade tänkt kliva upp vid åtta idag men snoozade en hel timme så vid nio kom jag upp. Nu har jag gjort mig i ordning och äter frukost framför ett avsnitt Big Little Lies. Vid tolvtiden tänkte jag ta en promenad till Västra Hamnen då jag ju ska klippa och färga håret där hos Larsson & Lange idag. Det ska bli så skönt att få håret fixat, har ju världens utväxt nu och slitna toppar.

Jag tror att jag kommer att köra på en massa ljusare slingor den här gånge och ha håret lite längre där fram. Lite som på bilden nedan när jag stylade det efter förra besöket hos frisören. Vad tror ni om det? Vill känna mig riktigt fin på nyår i Paris. Tänk att det bara är några få dagar tills vi åker dit.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?