Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Klännning
Kavaj
Kofta
Byxor
Klänning
Knytblus
Knytblus
Ankelboots
Skjorta
Bag
T-shirt
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Väst
Klänning
Kappa
Grå kavaj
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Blus
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Skinnkjol
Cape
Kjol
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Tröja
Klänning
Väska
Byxor
Halsduk
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Linne
Skjorta
Tröja
Satinkjol
Klännning
Skjorta
Stövel
Kjol
Byxor
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Pälsjacka
Pullover
Boots
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Cardigan
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Knytblus
Basker
Klänning
Linne
Vit blus
Pullover
Manolo Blahnik
Skjorta
Kofta
Kofta
Kofta
Blus
Stickad klänning
Byxor
Kavaj
T-shirt
Väska
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Tröja
Kjol
Pullover
Väska
Slipover
Kavaj
Kostymbyxa
Kappa
Sneakers
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Kappa
Slingbacks
Jeans
Kavaj
Kofta
Kofta
Linne
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Pullover
Skjorta
Klänning
T-shirt
Slacks
Kappa
53   314
67   370
42   393
20   304
76   470

Hur ska jag klippa och färga håret?

God morgon fina ni. Jag hade tänkt kliva upp vid åtta idag men snoozade en hel timme så vid nio kom jag upp. Nu har jag gjort mig i ordning och äter frukost framför ett avsnitt Big Little Lies. Vid tolvtiden tänkte jag ta en promenad till Västra Hamnen då jag ju ska klippa och färga håret där hos Larsson & Lange idag. Det ska bli så skönt att få håret fixat, har ju världens utväxt nu och slitna toppar.

Jag tror att jag kommer att köra på en massa ljusare slingor den här gånge och ha håret lite längre där fram. Lite som på bilden nedan när jag stylade det efter förra besöket hos frisören. Vad tror ni om det? Vill känna mig riktigt fin på nyår i Paris. Tänk att det bara är några få dagar tills vi åker dit.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?