Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Klännning
Kavaj
Knytblus
Basker
Byxor
Linne
Pullover
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Kappa
Ankelboots
Blus
Klännning
Klänning
Klänning
Blus
Blus
Jeans
Knytblus
Väska
Väska
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kavaj
Linne
Kavaj
Vit blus
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Byxor
Kavaj
Cardigan
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Hemma i Malmö efter julfirande

Hej fina. Kikar in lite snabbt bara innan jag ska gå och lägga mig i min egen säng. Borta bra men hemma bäst kan verkligen stämma. Det var såklart trevligt att umgås med släkten men det känns också bra att vara tillbaka på hemmaplan. Tågresan från Göteborg gick väldigt bra, utan ersättningsbuss denna gång :). Imorgon ska jag äntligen till min frisör Lina på Larsson & Lange för att klippa och färga mitt hår. Det är verkligen på tiden. Har haft så fullt upp den här hösten så har varit riktigt svårt att få till en tid hos frisören men så nu äntligen är det dags!

Direkt efter jag varit hos frissan ska jag möta upp Anna för att fota och umgås. Hon kommer faktiskt och hämtar mig i Västra Hamnen, riktigt lyxigt! Det blir nog sista gången vi ses detta året. På söndag kväll (sent) kommer Carl hem och då får vi packa snabbt då vi åker till Paris tidigt på måndag morgon. Ser verkligen fram emot resan. Älskar Paris och det känns jättebra att fira nyår där. Har skaffat mig en riktigt fin klänning som jag ser fram emot att inviga.

Nu ska jag lägga mig. God natt fina ni! Nedan en bild som pappa tog på mig på Göteborgs Centralstation tidigare idag.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?