Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Byxor
Blus
Louis Vuitton väska
Kavaj
Klänning
Ganni diadem
Slacks
Klänning
Halsduk
Kofta
Jacka
Kappa
Tröja
Byxor
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kånken
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Cardigan
Jacka
Ankelboots
Väska
Basker
Kappa
Kofta
Kjol
Halsduk
Pullover
Kofta
Byxor
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Spegel
T-shirt
T-shirt
Kostymbyxa
Pullover
Knytblus
Kappa
Klänning
Slipover
Klänning
Kavaj
Väska
Moschino väska
Klänning
örhängen
Väska
Tory Burch
Slingbacks
Boots
Kofta
Skjorta
Klännning
Kjol
Väska
Kofta
Kappa
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Skinnkjol
Blus
Linne
Klänning
Grå kavaj
Kjol
Stövel
Tröja
Stenströms cardigan
Pullover
Väska
Kjol
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Kappa
Byxor
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kjol
Kofta
Knytblus
Kofta
Väska
Kofta
Pullover
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Vit blus
Kofta
Kavaj
Klänning
Cape
Väska
Väska
Steamer
Kavaj
Jeans
Väska
T-shirt
Väska
Tröja
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Blus
Bag
Linne
Stickad klänning
Väska
T-shirt
Linne
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Klännning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väst
Satinkjol
Sneakers
Klänning
Blus
Klänning
16   259
55   412
58   485
55   450
70   514

Hemma i Malmö efter julfirande

Hej fina. Kikar in lite snabbt bara innan jag ska gå och lägga mig i min egen säng. Borta bra men hemma bäst kan verkligen stämma. Det var såklart trevligt att umgås med släkten men det känns också bra att vara tillbaka på hemmaplan. Tågresan från Göteborg gick väldigt bra, utan ersättningsbuss denna gång :). Imorgon ska jag äntligen till min frisör Lina på Larsson & Lange för att klippa och färga mitt hår. Det är verkligen på tiden. Har haft så fullt upp den här hösten så har varit riktigt svårt att få till en tid hos frisören men så nu äntligen är det dags!

Direkt efter jag varit hos frissan ska jag möta upp Anna för att fota och umgås. Hon kommer faktiskt och hämtar mig i Västra Hamnen, riktigt lyxigt! Det blir nog sista gången vi ses detta året. På söndag kväll (sent) kommer Carl hem och då får vi packa snabbt då vi åker till Paris tidigt på måndag morgon. Ser verkligen fram emot resan. Älskar Paris och det känns jättebra att fira nyår där. Har skaffat mig en riktigt fin klänning som jag ser fram emot att inviga.

Nu ska jag lägga mig. God natt fina ni! Nedan en bild som pappa tog på mig på Göteborgs Centralstation tidigare idag.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?