Annons: Shoppa min stil

Byxor
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Vit blus
Kavaj
Klännning
Kavaj
Linne
Klänning
Cardigan
Klännning
Pullover
Kavaj
Klänning
Kofta
Blus
Grå kavaj
Kavaj
Blus
Linne
Knytblus
Blus
Kappa
Satinkjol
Klänning
Klänning
Jeans
Väska
Ankelboots
Kavaj
Väska
Basker
Kavaj
Knytblus
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

GOD JUL 2019

Hej mina fina läsare. Kikar bara in lite snabbt för att önska er alla en god jul! Efter ersättningsbuss från Malmö till Kävlinge igår fick jag hoppa på SJ-tåget och kunde jobba lite innan jag kom fram till Göteborg strax före fyra. Där väntade mamma, pappa och brorsan på mig på centralstationen och så körde vi till mormor. Det blev en lugn kväll med god mat, en massa godis och faktiskt Bingolotto. Jag och pappa köpte varsin online-lott men ingen av oss vann något.

Idag vaknade vi vid åttatiden och har precis ätit frukost. Snart ska vi på SPA innan julfirandet börjar på riktigt hos min morbror med familj. Hoppas ni får en underbar Julafton!


Följ:
Dela

1 kommentar

  1. 24 december, 2019 / 10:15

    Hoppas du får en God Jul

Kommentera


Söker du efter något?