Leverantör av maskinhallar

Leverantör av maskinhallar
– blogginlägg i betalt annonssamarbete med Tectum

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er såhär dan före dopparedan. Idag tänkte jag berätta om ett företag som heter Tectum som är en pålitlig leverantör av maskinhallar för lantbruk.

Driver du lantbruk finns nog behovet av en maskinhall för maskiner som traktorer, skördetröskor, djurtransporter med mera. Inte minst med tanke på att moderna verktyg både har blivit större och mer teknisk avancerade. Därmed ställs också högre krav på hur de förvaras. Söker du en leverantör av maskinhallar är Tectum det självklara valet.

De jobbar för 100% nöjda kunder och erbjuder trygghet, kvalitet och engagemang, genom hela byggprocessen från start till mål. De lyckas de med genom en genomtänkt konstruktion. De använder sig endast av material av riktigt hög kvalitet, vilket även kännetecknar själva arbetet de gör. Men det som är särskilt bra är att den höga kvalitén kommer med ett konkurrenskraftigt pris. Kunderna ska alltid vara nöjda och vilja rekommendera Tectum som leverantör även till sina vänner och bekanta.

Tectum har varit aktiva i Sverige sedan 1975 och sedan 1982 försvann den danska kopplingen. Idag är de 18 medarbetare som hittills levererat cirka 4500 byggander.

Är du intresserad av att bygga en maskinhall rekommenderar jag att du läser mer om Tectum och deras tjänster på deras hemsida och skickar en offertförfrågan.

 

Lantbruksbyggnad / maskinhall, Tectum

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. DANIELLA
  23 december, 2019 / 14:07

  Har du många läsare som är lantbrukare?

  • Maria
   23 december, 2019 / 14:19

   Några stycken har jag faktiskt!:) Är ju från landet!

Kommentera