Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Basker
Kavaj
Vit blus
Klänning
Blus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Klännning
Jeans
Blus
Väska
Kappa
Blus
Klännning
Linne
Kavaj
Linne
Pälsjacka
Ankelboots
Cardigan
Kavaj
Klänning
Klänning
Satinkjol
Byxor
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Knytblus
Byxor
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Väska
Pullover
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Lördag med fest

Hej fina. Det var en sådan skön känsla att vakna upp igår och vara julledig. Åt en lång frukost och passade på att se ikapp julkalendern. Sedan begav jag mig ut på stan för att inhandla de sista julklapparna och hämta ut paket till mig själv. En locktång som fungerar lite som magi. Ni har säkert sett reklam för dem på Facebook och alltså den fungerar verkligen så bra som man hoppades. Ett av mina bästa köp i år måste jag säga. Synd bara att lockarna inte riktigt höll så länge, har ni tips på någon hårprodukt som får lockarna att hålla länge?

Vid sjutiden gick jag till Charlotta för middag och lite förfest. Vi beställde hem sushi och drack bubbel. Vid niotiden tog vi en taxi till Simon som fyllde år och hade födelsedagsfest. Där bjöds det på bål och vi spelade även Twister. Så roligt spel! Sedan gick vi faktiskt ut på Grand och dansade. Det var längesedan jag hade en riktigt utekväll och det var superkul. När vissa skulle vidare till nästa klubb valde jag att köpa mat och ta en taxi hem.

Idag har jag haft lite av en donardag. Jag har städat och packat. Imorgon åker jag till Göteborg där jag ska fira jul med min familj och släkt på mammas sida. Nu ska jag laga mat. Hoppas ni har haft en bra helg 🙂


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?