Julledig!

Hej fina. Jag har inte riktigt förstått att jag nu är julledig fram till den 7 januari. Det är ju liksom hur länge som helst! Så skönt. Det blev en lång jobbdag igår för att hinna fixa allt, plus en massa sista minuten-grejer som dök upp. Jag hann i alla fall snabbt till stationen för att vinka av Carl innan jag fortsatte att jobba hemma. Känslan när jag var helt klar – så skön!

Jag är ju en riktig rutinmänniska som alltid går upp samma tid, alltid jobbar 8-17 (om inte längre) och bara att komma till jobbet kl 8.10 kan kännas jobbigt även om jag skulle vara först på plats ändå. Så när jag är ledig försöker jag att bryta alla rutiner och måsten och bara vara. Så skön känsla :).

Igår kväll var jag faktiskt bara hemma, själv. Jag hyrde en film på SF Anytime och lagade pasta. Nu efter en massa egentid är jag laddad för kvällens festligheter :). Men såklart saknar jag Carl. Vi ses igen de 30 december.

Nu ska jag se Julkalendern och sedan göra mig iordning för att inhandla de sista klapparna. Ha en underbar dag fina ni!

 

 

Följ:
Share:

Kommentera