Update om min vardag

Hej fina. Det känns som att jag den senaste tiden uppdaterat er o min träning, om min skönhetsrutin och liknande men att det var ett tag sedan jag uppdatera er om det senaste i vardagen. I söndags tog jag och Carl bussen till Staffanstorp för att umgås med Marie och Joakim och deras tvillingar som bara är några månader gamla. De är sååå söta. Och så små så man vågar ju knappt röra dem :). Mycket mysigt att ses. De bjöd på adventsfika.

Den här veckan har varit den lugnaste på länge då jag haft flera kvällar hemma utan planer efter jobb vilket har varit skönt. Det har varit rätt mycket att hinna på med jobbet men det var några saker som sköts upp några veckor så nu känns det faktiskt som att jag kommer hinna det jag måste innan jag går på en längre julledighet. Jag har verkligen trivts jättebra på mitt jobb som jag varit på i snart sex månader.

Igår hade jag och Carl lite julfirande bara vi då han åker hem till Mantorp idag. Vi firar ju inte jul ihop. Jag kommer att vara kvar till Malmö till måndag då jag åker till mormor i Kungälv, strax utanför Göteborg. Mamma, pappa och min bror kommer också dit då. Ska bli mysigt att fira julen med dom plus mina kusiner och morbröder och mostrar.

Nu i helgen ska jag umgås med Charlotta och vi ska även på en fest hos Simon. Blir nog kul :). Ha en underbar dag!

hjalmars hamburgsund

Följ:
Share:

Kommentera