Annons: Shoppa min stil

Väska
Cardigan
T-shirt
Kjol
Kappa
Kappa
Klännning
Jacka
Kjol
Väska
T-shirt
Blus
Skjorta
Halsduk
Kjol
Väska
Basker
Kavaj
Slipover
Jacka
Klänning
Klänning
Väst
T-shirt
Kappa
Kostymbyxa
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Vit blus
Klänning
Tröja
Pälsjacka
Stickad klänning
Pullover
Kofta
Kappa
Moschino väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Skjorta
Kånken
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Pullover
Linne
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Cape
Stenströms cardigan
Blus
Kavaj
Skjortklänning
Byxor
Slingbacks
Klänning
Halsduk
Väska
Kofta
Knytblus
Kappa
Boots
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Slacks
Kofta
Skjorta
Tory Burch
Tröja
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Jeans
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Kofta
Byxor
Stövel
Kjol
Kofta
T-shirt
Louis Vuitton väska
Sneakers
Ganni diadem
Pullover
T-shirt
Kavaj
örhängen
Kofta
Bag
Blus
Kofta
Ankelboots
Linne
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Blus
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Tröja
Linne
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Grå kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Spegel
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Steamer
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Kjol
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Byxor
Klänning
0   6
66   346
74   480
55   490
44   466

Update om min vardag

Hej fina. Det känns som att jag den senaste tiden uppdaterat er o min träning, om min skönhetsrutin och liknande men att det var ett tag sedan jag uppdatera er om det senaste i vardagen. I söndags tog jag och Carl bussen till Staffanstorp för att umgås med Marie och Joakim och deras tvillingar som bara är några månader gamla. De är sååå söta. Och så små så man vågar ju knappt röra dem :). Mycket mysigt att ses. De bjöd på adventsfika.

Den här veckan har varit den lugnaste på länge då jag haft flera kvällar hemma utan planer efter jobb vilket har varit skönt. Det har varit rätt mycket att hinna på med jobbet men det var några saker som sköts upp några veckor så nu känns det faktiskt som att jag kommer hinna det jag måste innan jag går på en längre julledighet. Jag har verkligen trivts jättebra på mitt jobb som jag varit på i snart sex månader.

Igår hade jag och Carl lite julfirande bara vi då han åker hem till Mantorp idag. Vi firar ju inte jul ihop. Jag kommer att vara kvar till Malmö till måndag då jag åker till mormor i Kungälv, strax utanför Göteborg. Mamma, pappa och min bror kommer också dit då. Ska bli mysigt att fira julen med dom plus mina kusiner och morbröder och mostrar.

Nu i helgen ska jag umgås med Charlotta och vi ska även på en fest hos Simon. Blir nog kul :). Ha en underbar dag!

hjalmars hamburgsund

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?