Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Klännning
Linne
Väska
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Väska
Linne
Klänning
Knytblus
Slacks
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Stickad klänning
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Basker
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Kjol
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Pullover
Kofta
Cape
Kjol
Kofta
Knytblus
Tröja
Kjol
Klänning
Slingbacks
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Pälsjacka
Skinnkjol
T-shirt
Klännning
Kofta
Jeans
T-shirt
Kostymbyxa
Kavaj
Skjorta
Pullover
Skjorta
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Ankelboots
Väska
Kofta
Väska
Blus
Väst
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Vit blus
Blus
Kappa
Klänning
Väska
Satinkjol
Bag
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Halsduk
Slipover
Sneakers
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Blus
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Cardigan
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kofta
Byxor
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Knytblus
4   50
39   273
44   431
37   408
38   415

Update om min vardag

Hej fina. Det känns som att jag den senaste tiden uppdaterat er o min träning, om min skönhetsrutin och liknande men att det var ett tag sedan jag uppdatera er om det senaste i vardagen. I söndags tog jag och Carl bussen till Staffanstorp för att umgås med Marie och Joakim och deras tvillingar som bara är några månader gamla. De är sååå söta. Och så små så man vågar ju knappt röra dem :). Mycket mysigt att ses. De bjöd på adventsfika.

Den här veckan har varit den lugnaste på länge då jag haft flera kvällar hemma utan planer efter jobb vilket har varit skönt. Det har varit rätt mycket att hinna på med jobbet men det var några saker som sköts upp några veckor så nu känns det faktiskt som att jag kommer hinna det jag måste innan jag går på en längre julledighet. Jag har verkligen trivts jättebra på mitt jobb som jag varit på i snart sex månader.

Igår hade jag och Carl lite julfirande bara vi då han åker hem till Mantorp idag. Vi firar ju inte jul ihop. Jag kommer att vara kvar till Malmö till måndag då jag åker till mormor i Kungälv, strax utanför Göteborg. Mamma, pappa och min bror kommer också dit då. Ska bli mysigt att fira julen med dom plus mina kusiner och morbröder och mostrar.

Nu i helgen ska jag umgås med Charlotta och vi ska även på en fest hos Simon. Blir nog kul :). Ha en underbar dag!

hjalmars hamburgsund

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?