Annons: Shoppa min stil

Linne
Kjol
Cardigan
Byxor
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Klänning
Väska
Jeans
Väska
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klännning
Väska
Linne
43   346
56   403
60   580
61   633
65   671

Ny hudvård efter hudtest hos Skincity

Ny hudvård efter hudtest hos Skincity


Hej fina. Nu när jag passerat 30-strecket (är 31) har jag börjat bry mig mer om min hud och börjat använda diverse produkter jag hört bra om. Men det dröjde ända till slutet av november detta år innan jag gjorde ett hudtest. Jag gjorde det digitalt hos Skincity där man svarar på frågor om sin hud och hudvårdsrutin och även skickar bild på sitt ansikte (osminkat, ej den nedan).

Det gick väldigt snabbt att få svar på hudtestet. Jag gjorde det på kvällen och fick svar nästa morgon. De produkter som jag blev rekommenderad utifrån testet var följande. De ska nu bli min hudvårdsrutin. Jag hoppas att den nya rutinen kan minska porer, bromsa åldrande av huden, ge mycket fukt och lite glow som alla snackar om idag :).

Jag tog en osminkad bild på mig för mig själv också för att kunna följa hur min hud utvecklas med den nya hudvårdsrutinen. Jag känner redan någon form av placebo-effekt, eller kanske är det redan en sann effekt? Carl tycker att jag tar lång tid på mig i badrummet på kvällarna med alla hudvårdssteg haha.

 

Ny hudvård efter hudtest hos Skincity

1. Rengöring
Förta steget i min nya hudvårdsrutin, både morgon och kväll.  Jag blev rekommenderad Soft Foaming Cleanser rengöring som avlägsnar orenheter och makeup och förbereder min hud för produkterna som kommer härnäst i hudvårdsrutinen.


 

2. Första serum
Mitt första serum jag blev rekommenderad, First Concentrate, är ett koncentrat som stärker hudens barriär, förfinar hudens textur, ger klarare hudton och ett antioxidantskydd.

 

3. Andra serum
Skräddarsytt koncentrat som appliceras efter det första serumet. Jag blev rekommenderad Correcting Second Concentrate som är ett serum man använder på natten och som förebygger och korrigerar ålderstecken och pigmentfläckar.

 

4. 24 Hour Creme
Fjärde steget i min hudvårdsrutin är en ansiktskräm, 24 H Light Emulsion, utan UV-filter, som passar för både dag och natt. Den skyddar på dagen och ger näring på natten. På dagen kompletterar jag med UV-skydd.

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Daniella
  19 december, 2019 / 13:41

  Spännande och kul med hudvård. Jag är själv nyfiken och kommer köpa Skincitys produkter längre fram när dom jag använder nu är slut. Dom känns bra och prisvärda. Uppdatera gärna om hur det går för dig och din hud och vilka resultat du upplever med produkterna.

  • Maria
   20 december, 2019 / 07:18

   Spännande! Rekommenderar att göra deras hudtest online 🙂 Gillar produkterna hittills och kommer absolut att uppdatera!

Kommentera


Söker du efter något?