Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Cardigan
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Klännning
Linne
Ankelboots
Kjol
Linne
Klänning
Byxor
Väska
Jeans
43   346
56   403
60   580
61   633
65   671

Det gick inte – min träning 16/12

Hej fina. I måndags var jag taggad på träning och ett försök att springa 5 kilometer på max en halvtimme. Men kroppen var inte alls med mig tyvärr. Min kropp var helt slut efter en kvart på löpbandet och jag var tvungen att pausa och dricka massor. Därefter sprang jag intervaller 3×5 minuter. Så ja, rätt besviken men en annan dag är nog kroppen i bättre form. Jag är ju sämst på att ladda på med energi inför träning. Oftast äter jag bara något äpple efter lunch och går och tränar vid sextiden. Någon som kan tipsa om något (glutenfritt) jag snabbt kan få i mig som är bra när man ska träna?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?