Annons: Shoppa min stil

Blus
Kofta
Pullover
Kofta
Klännning
Väska
Tröja
Ankelboots
Cardigan
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Slingbacks
Klänning
Grå kavaj
Linne
Halsduk
Stickad klänning
Väska
Blus
Väst
Skjorta
Klänning
Klänning
Knytblus
Klänning
Kjol
Byxor
Kjol
T-shirt
Kofta
Kjol
Klänning
Klännning
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
T-shirt
Klänning
Blus
Byxor
Byxor
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kappa
Kappa
Väska
Väska
Satinkjol
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Kofta
Väska
T-shirt
Blus
Skjorta
Klänning
Boots
Pälsjacka
Linne
Jacka
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Väska
Jeans
Bag
Kostymbyxa
Sneakers
Väska
Skjortklänning
Klänning
Cape
Kavaj
T-shirt
Väska
Basker
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Pullover
T-shirt
Klänning
Kjol
Skjorta
Kappa
Halsduk
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
örhängen
Kappa
Kofta
Stövel
Slacks
Kofta
Väska
Tröja
Byxor
Slipover
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Linne
Kappa
Väska
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Kjol
Skjorta
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Jacka
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Tröja
18   196
41   349
49   373
55   507
24   465

Det gick inte – min träning 16/12

Hej fina. I måndags var jag taggad på träning och ett försök att springa 5 kilometer på max en halvtimme. Men kroppen var inte alls med mig tyvärr. Min kropp var helt slut efter en kvart på löpbandet och jag var tvungen att pausa och dricka massor. Därefter sprang jag intervaller 3×5 minuter. Så ja, rätt besviken men en annan dag är nog kroppen i bättre form. Jag är ju sämst på att ladda på med energi inför träning. Oftast äter jag bara något äpple efter lunch och går och tränar vid sextiden. Någon som kan tipsa om något (glutenfritt) jag snabbt kan få i mig som är bra när man ska träna?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?