Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Sneakers
Väska
Stövel
Kofta
Tröja
Kavaj
Bag
Kavaj
Kavaj
Byxor
Skjorta
Kofta
Pullover
Väska
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Kappa
Kjol
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Slipover
Väska
Kjol
Ankelboots
Byxor
Kjol
Väska
Kappa
Halsduk
Blus
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Klännning
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Kappa
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Blus
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Satinkjol
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Pullover
Linne
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Knytblus
Klänning
Knytblus
Väska
Byxor
Jeans
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Vit blus
Basker
Cape
Väska
Pullover
Cardigan
Väska
Skjorta
Kappa
Tröja
Klänning
T-shirt
Linne
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Tröja
Slingbacks
Klänning
Skjorta
Väska
Byxor
Linne
Kavaj
Skjorta
Slacks
Klännning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Klänning
Väska
Kappa
Blus
T-shirt
Jacka
Kavaj
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Väst
T-shirt
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Kostymbyxa
Kjol
Pullover
Kofta
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

Billiga begagnade mobiltelefoner

Billiga begagnade mobiltelefoner
– Blogginlägg i betalt annonssamarbete med PhoneHero

Hej fina. Hoppas att ni fått ett bra start på veckan och har en härlig tisdagskväll. Det känns som i stort sett alla äger en mobil idag. Själv har jag endast haft iPhone och bytt modell ett flertal gånger. Att köpa en ny mobiltelefon idag är dock tyvärr väldigt dyrt och det kan samtidigt kännas läskigt att köpa begagnade mobiler. Det kan finnas en osäkerhet då det kan finnas risk att mobiltelefonen som ligger ute till försäljning second hand rent av är stöldgods. Det kan även finnas en osäkerhet kring eventuella tekniska felaktigheter som framkommer först efter köpet. Man vill ju verkligen inte bli lurad eller göra ett dåligt köp!

Jag är ju som ni vet väldigt mycket för second hand och skulle helst köpa ännu mer begagnat. Det gäller inte bara kläder utan även teknik och andra saker då begagnat både är billigare och mer hållbart. Jag tycker absolut att fler borde handla second hand och jag är glad över företag som PhoneHero som gör begagnatmarknaden tryggare för oss som handlar.

PhoneHero säljer billiga begagnade mobiltelefoner som de garanterar ej är stöldgods eller felaktiga. De rapporterar alla telefoners (som konsumenter köpt) unika ID, så kallat IMEI, till Polisen som i och med det kan upptäcka stöldgods och även förhindra häleri. Varje telefon måste även bli godkänd på alla punkter i en checklista och kontrolleras noggrant innan de kan säljas hos PhoneHero. Både hårdvaran och mjukvaran måste passera de olika testerna och ofta kan delar bytas ut så mobiltelefonerna går igenom kontrollen och kan säljas till oss konsumenter. Man säkerställer allt från mikrofon och touchscreen till wifi och ansiktsigenkänning. Och självklart ska man ju kunna ringa också :). Jag har alltid bara använt iPhone när det kommer till smartphones och hade absolut kunnat tänka mig att köpa en begagnad iPhone.

Vill du handla hållbart och samtidigt tryggt rekommenderar jag er att spana in PhoneHero!

Hoppas ni får en fin kväll 🙂

begagnade mobiler

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 17 december, 2019 / 20:51

  Bra ide att ta hand om gamla telefoner. Och att säkra att de inte är stulna men att de fungerar.
  Ska definitivt titta där när det blir dags.

  • Maria
   17 december, 2019 / 21:56

   Ja visst är det en bra tjänst 😊

Kommentera


Söker du efter något?