Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Vit blus
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Klännning
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Knytblus
Basker
Väst
Kofta
Halsduk
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Kappa
Byxor
Kofta
Klännning
Sneakers
Slipover
Kavaj
Kavaj
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Blus
T-shirt
Väska
T-shirt
Linne
Väska
Kostymbyxa
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Väska
Klänning
Pullover
Jeans
Satinkjol
Skjorta
Kofta
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Bag
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Linne
Klänning
Cape
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Cardigan
T-shirt
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Klänning
Väska
Slacks
Pullover
Slingbacks
Skjorta
Kjol
Klänning
Tröja
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Blus
Kappa
Blus
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Klänning
Pullover
Skjorta
Pullover
Byxor
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Blus
Grå kavaj
4   50
39   273
44   431
37   408
38   415

Jul och nyår 2019

Hej fina. Hoppas att helgen varit bra! Nu är det min sista jobbvecka innan en längre julledighet. Det ska bli så skönt att vara ledig, ha sovmorgon och bara koppla av med nära och kära. Hösten har verkligen varit jättebra men jag har samtidigt haft väldigt mycket igång med mitt jobb och mitt företag och sedan har vi knappt varit hemma på helgerna.

Jag och Carl firar ju inte jul ihop så vi kommer att vara på varsitt håll under dagarna runt jul. Han åker till sina föräldrar i Mantorp och jag åker till mormor i Kungälv och firar jul med min familj och släkt där. Det ska bli mysigt! Jag kommer att vara där från den 23:e december till den 26:e december så det blir ganska kort men alltid något. Sedan kommer jag tillbaka hit några dagar.

Carl kommer hem den 29:e och den 30:e åker vi till Paris! Vi ska fira nyår i Paris tillsammans med några av Carls gymnasievänner med respektive. Det ska bli superkul, jag älskar ju Paris. Vi ska på bo air bnb de första dagarna och sedan ska jag och Carl stannar lite längre och bo på hotell. Vi börjar jobba igen den 7:e.

Hur ska ni fira jul?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?