Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kappa
Kavaj
Tweedklänning
Skjorta
Väska
Väska
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Linne med spets
Klänning
Stövel
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Knytblus
Knytblus
Kjol
Sandaler
Kofta
Byxor
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Tröja
Kavaj
Kavaj
Linne
Tweedkavaj
Kofta
Stickad klänning
Blus
Slipover
Jacka
Byxor
Kjol
Kappa
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Tröja
Klänning
Bag
tröja
Kofta
Kappa
Klänning
Kofta
Cardigan
Linne
Blå knytblus
Kjol
Kavaj
Skjorta
Linne
Body
Kavaj
Kjol
Blå klänning
Kjol
Topp
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Skjorta
Skjorta
Pullover
T-shirt
Kofta
Slacks
Slipover
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Sneakers
tröja
Klänning
Kavaj
Kjol
Grön klänning
Satinkjol
Knytblus
Kjol
Klänning
Topp
Blus
Knytblus
Klänning
Tröja
Slipover vit
Väska
Väska
Jeans
Plisserad kjol
Pullover
T-shirt
Kofta
Halsduk
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Cardigan
Kofta
Cape
Tröja
Slipover
Skjorta
Grå kavaj
Blus
Väska
Kappa
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Klännning
Byxor
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Satinkjol
Klännning
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Blus
Väska
Pullover
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Byxor
Kappa
Klänning
Skjorta
Vit blus
Linne
Väska
Kappa
Slingbacks
Väst
Cape
klänning
Klänning
Blus
T-shirt
Väska
Svarta jeans
Kavaj
Klänning
Linne
Kofta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Basker
Tröja
Väska
Gucciskärp
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Väska
Väska
T-shirt
Slipover
Pullover
Kavaj
Kofta
Trench coat
Kjol
Manolo Blahnik
T-shirt
Boots

Julbord på Bjärsjölagårds slott

Julbord på Bjärsjölagårds slott

Hej fina. Det har varit så skönt med en helg på hemmaplan. Det har inte varit många sådana det här året. I fredags mötte jag upp Carl, Jakob och Alice på Malmö Saluhall för after work. Jakob och Alice har ju flyttat till Stockholm men kommer ner till Malmö då och då så man får passa på att ses:). Vi käkade middag på saluhallen och sedan gick vi vidare för en sista drink på Embassy of Sagrantinia. Så mysig kväll!

Igår var jag på stan för att försöka handla de första julklapparna. Ja, jag ligger lite efter alla andra verkar det som. Hittade några men har en del kvar också. Vid halv två mötte jag upp Carl, Anna och Gracjan på Poké Poké för lunch. Älskar ju det stället. Jag valde min standard Happy Salmon men Carl testade deras gästbowl. Vid halv tre satte vi oss i Annas bil och åkte mot julbord på Bjärsjölagårds slott.

Resan dit gick mycket bra med allsång till 90-talets hits. Vi kom fram till slottet vid fyratiden och blev då serverade kaffe och kaka. Jag fick en jättegod glutenfri pepparkaksmuffin. Vid femtiden var det dags för glögg och vi blev tilldelade en jättebra plats på slottet där det endast var tre bord. Det är så himla mysigt att vara på ett slott, särskilt i juletider av någon anledning. Det är något med atmosfären och historien kring ett slott, det ger en bra känsla att befinna sig där.

Vid sextiden var julbordet uppdukat i ett stort rum. Det var verkligen hur mycket mat som helst, både kalla och varma rätter. Jag började med det kalla och fyllde tallriken med sill och en massa goda korvar. I andra omgången blev det potatis, köttbullar, lax och annat varmt. Favoriten var nog några stora köttbullar som var gudomligt goda. Man var egentligen proppmätt efter två julbordstallrikar men vi fick plats med efterrätt också. Ris a la malta och diverse godis.  Rekommenderar julbord på Bjärsjölagårds slott :). Nästa gång hinner vi kanske boka in övernattning också.

Idag har vi varit lite segstartade men ska göra oss i ordning och åka till Marie och Joakim i Staffanstorp för adventsfika. Det ska bli mycket mysigt att träffa dom och deras tvillingar som inte är många månader gamla.

Ha en underbar söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?