Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
Pullover
Svarta jeans
T-shirt
Klänning
Pullover
Tröja
Klänning
T-shirt
Väska
Knytblus
Klänning
Byxor
Bag
Cardigan
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
Tröja
T-shirt
Kavaj
Plisserad kjol
Skjorta
Klänning
Sandaler
Kavaj
Stickad klänning
Plisserad kjol
Skjorta
Kavaj
Väst
Grå kavaj
Vit blus
Kappa
Kofta
Basker
Väska
T-shirt
Byxor
Kjol
Kofta
Linne
Väska
Byxor
Skjorta
T-shirt
Grön klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Slipover
Linne med spets
Kappa
Slacks
Kavaj
Kappa
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Kofta
Kjol
Kjol
Kofta
Klänning
Tröja
Klännning
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Cape
Ankelboots
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kjol
Kjol
Kjol
Kjol
Klänning
Satinkjol
Skjortklänning
Kavaj
Jeansjacka
Blus
Klännning
Halsduk
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Boots
Kofta
Klänning
Byxor
Pullover
Kofta
Satinkjol
Kappa
Linne
Manolo Blahnik
Pälsjacka
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Kostymbyxa
Slingbacks
Skjorta
Kofta
Blå klänning
Knytblus
Kavaj
Linne
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Jeans
Väska
Stövel
Pullover
T-shirt
Väska
Kofta
Skinnkjol
Väska
Cardigan
Skjorta
Klänning
37   230
44   277
68   426
46   356
26   317

Julbord på Bjärsjölagårds slott

Julbord på Bjärsjölagårds slott

Hej fina. Det har varit så skönt med en helg på hemmaplan. Det har inte varit många sådana det här året. I fredags mötte jag upp Carl, Jakob och Alice på Malmö Saluhall för after work. Jakob och Alice har ju flyttat till Stockholm men kommer ner till Malmö då och då så man får passa på att ses:). Vi käkade middag på saluhallen och sedan gick vi vidare för en sista drink på Embassy of Sagrantinia. Så mysig kväll!

Igår var jag på stan för att försöka handla de första julklapparna. Ja, jag ligger lite efter alla andra verkar det som. Hittade några men har en del kvar också. Vid halv två mötte jag upp Carl, Anna och Gracjan på Poké Poké för lunch. Älskar ju det stället. Jag valde min standard Happy Salmon men Carl testade deras gästbowl. Vid halv tre satte vi oss i Annas bil och åkte mot julbord på Bjärsjölagårds slott.

Resan dit gick mycket bra med allsång till 90-talets hits. Vi kom fram till slottet vid fyratiden och blev då serverade kaffe och kaka. Jag fick en jättegod glutenfri pepparkaksmuffin. Vid femtiden var det dags för glögg och vi blev tilldelade en jättebra plats på slottet där det endast var tre bord. Det är så himla mysigt att vara på ett slott, särskilt i juletider av någon anledning. Det är något med atmosfären och historien kring ett slott, det ger en bra känsla att befinna sig där.

Vid sextiden var julbordet uppdukat i ett stort rum. Det var verkligen hur mycket mat som helst, både kalla och varma rätter. Jag började med det kalla och fyllde tallriken med sill och en massa goda korvar. I andra omgången blev det potatis, köttbullar, lax och annat varmt. Favoriten var nog några stora köttbullar som var gudomligt goda. Man var egentligen proppmätt efter två julbordstallrikar men vi fick plats med efterrätt också. Ris a la malta och diverse godis.  Rekommenderar julbord på Bjärsjölagårds slott :). Nästa gång hinner vi kanske boka in övernattning också.

Idag har vi varit lite segstartade men ska göra oss i ordning och åka till Marie och Joakim i Staffanstorp för adventsfika. Det ska bli mycket mysigt att träffa dom och deras tvillingar som inte är många månader gamla.

Ha en underbar söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?