Annons: Shoppa min stil

Väska
Stövel
Knytblus
Klänning
Kappa
Kofta
Slipover
Skinnkjol
Basker
Kostymbyxa
Väska
Kavaj
Klännning
Väska
Skjorta
Kappa
Knytblus
Klänning
Jeans
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Linne
Kofta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kjol
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Jacka
Kofta
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Väst
T-shirt
Kappa
Slingbacks
Kofta
Väska
Kjol
Pullover
Kofta
Kjol
Halsduk
Väska
Blus
Pälsjacka
Tröja
Kofta
Vit blus
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Klännning
Kappa
Blus
Linne
Jacka
Kavaj
Klänning
Blus
Kavaj
Boots
T-shirt
Halsduk
Kofta
Cape
Blus
Väska
Pullover
Cardigan
Kjol
Kavaj
Byxor
T-shirt
Kjol
Kofta
Byxor
Kavaj
Kofta
Väska
Linne
Väska
örhängen
Väska
Ankelboots
Klänning
Pullover
Kappa
T-shirt
Knytblus
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Bag
Byxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Tröja
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Pullover
Klänning
Kavaj
Sneakers
Klänning
Skjorta
Slacks
Stickad klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Tröja
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
30   367
24   414
36   332
37   408
48   470

Julbord på Bjärsjölagårds slott

Julbord på Bjärsjölagårds slott

Hej fina. Det har varit så skönt med en helg på hemmaplan. Det har inte varit många sådana det här året. I fredags mötte jag upp Carl, Jakob och Alice på Malmö Saluhall för after work. Jakob och Alice har ju flyttat till Stockholm men kommer ner till Malmö då och då så man får passa på att ses:). Vi käkade middag på saluhallen och sedan gick vi vidare för en sista drink på Embassy of Sagrantinia. Så mysig kväll!

Igår var jag på stan för att försöka handla de första julklapparna. Ja, jag ligger lite efter alla andra verkar det som. Hittade några men har en del kvar också. Vid halv två mötte jag upp Carl, Anna och Gracjan på Poké Poké för lunch. Älskar ju det stället. Jag valde min standard Happy Salmon men Carl testade deras gästbowl. Vid halv tre satte vi oss i Annas bil och åkte mot julbord på Bjärsjölagårds slott.

Resan dit gick mycket bra med allsång till 90-talets hits. Vi kom fram till slottet vid fyratiden och blev då serverade kaffe och kaka. Jag fick en jättegod glutenfri pepparkaksmuffin. Vid femtiden var det dags för glögg och vi blev tilldelade en jättebra plats på slottet där det endast var tre bord. Det är så himla mysigt att vara på ett slott, särskilt i juletider av någon anledning. Det är något med atmosfären och historien kring ett slott, det ger en bra känsla att befinna sig där.

Vid sextiden var julbordet uppdukat i ett stort rum. Det var verkligen hur mycket mat som helst, både kalla och varma rätter. Jag började med det kalla och fyllde tallriken med sill och en massa goda korvar. I andra omgången blev det potatis, köttbullar, lax och annat varmt. Favoriten var nog några stora köttbullar som var gudomligt goda. Man var egentligen proppmätt efter två julbordstallrikar men vi fick plats med efterrätt också. Ris a la malta och diverse godis.  Rekommenderar julbord på Bjärsjölagårds slott :). Nästa gång hinner vi kanske boka in övernattning också.

Idag har vi varit lite segstartade men ska göra oss i ordning och åka till Marie och Joakim i Staffanstorp för adventsfika. Det ska bli mycket mysigt att träffa dom och deras tvillingar som inte är många månader gamla.

Ha en underbar söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?