Nytt träningsmål – min träning 11/12

Hej fina. Den här veckan är helt fullspäckad men igår lyckades jag få in ett träningspass vilket känns bra. Vill ju helst träna 2 gånger i veckan men vill samtidigt inte tacka nej till annat roligt som händer efter jobb. Jag klarade ju av mitt mål för 2019 förra veckan, att springa en mil. Därför har jag nu ett nytt träningsmål som jag gärna vill klara innan april 2020, att springa 5 kilometer på under en halvtimme.

Igår sprang jag 5 kilometer på strax över 32 minuter så det borde inte vara omöjligt att öka takten lite. Innan i år hade jag inte riktigt haft något tydligt träningsmål men nu när jag haft det känns det som att det verkligen fungerar, både för träningsmotivationen och för att utmana mig själv att t.ex springa längre.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 11 december, 2019 / 08:14

  Bra att ha realistiska mål och ännu bättre att uppnå dem.
  Klokt att sätta nya mål som man kan uppnå.
  Lycka till!

  • Maria
   17 december, 2019 / 21:55

   Tusen tack!:)

Kommentera