Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klännning
Blus
Väska
T-shirt
T-shirt
Byxor
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Slipover
Väska
Väska
Kavaj
Slacks
Linne
Kavaj
Blus
Vit blus
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Linne
Kofta
Kostymbyxa
Klännning
Pullover
Väska
Kavaj
Basker
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Pullover
Kjol
Jeans
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Knytblus
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Väst
Knytblus
Kofta
Kjol
Kofta
Halsduk
Kavaj
Klänning
Tröja
Kofta
Väska
Blus
Pullover
T-shirt
Kjol
Väska
Satinkjol
Klänning
Bag
Klänning
Kappa
Pullover
Kavaj
Knytblus
Väska
Kjol
Skinnkjol
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Blus
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Skjorta
Sneakers
Pälsjacka
T-shirt
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Kappa
Kavaj
Väska
Skjorta
Cape
Klänning
Kjol
Linne
T-shirt
Kavaj
Kappa
Kofta
Byxor
Väska
Cardigan
21   121
39   281
38   416
36   397
55   439

Last Christmas film

Last Christmas film

Hej fina. Igår efter jobbet mötte jag upp Anna för middag på restaurang V Malmö. Deras lokal är så mysig. Vi åt två rätter var då rätterna är ganska lätta. Jag åt getostsallad och burrata, så gott! Vi hann även med en kaffe på maten på Espresso House efter middagen. Klockan 20.45 hade vi bokat in bio. Vi såg filmen Last Christmas för att komma i lite mer julstämning. Jag trodde att filmen skulle vara lättsam och feel good men den var betydligt djupare. Helt okej ändå. Det är ju bl.a Emma Thompson som skrivit manus och hon var även själv med i filmen.

Last Christmas film – handling

Last Christmas handlar om en vilsen tjej (spelas av Emilia Clarke) som utklädd till tomtenisse arbetar i en butik som säljer julsaker. Egetligen drömmer hon om en sångkarriär och går på lite auditions men utan framgång. En dag stöter hon på Tom som direkt känns lite för bra för att vara sann. Deras relation blir minst sagt komplex.

Det finns många filmer vi vill se på bio nu så vi får boka in fler biodejter. Jag var hemma vid elvatiden igår och hade jättesvårt att somna. Borde kanske inte ha druckit kaffe vid åtta-niotiden. Lär mig aldrig:). Nu kaffe. Ha en underbar dag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?