Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Sneakers
Tröja
Skjorta
Kappa
Pullover
Väska
Klännning
T-shirt
Kofta
Basker
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Bag
T-shirt
Kofta
Blus
Kavaj
Linne
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Linne
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Skjorta
Kappa
Klänning
Slacks
Knytblus
Kofta
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Slingbacks
Kjol
Kappa
Kjol
Klänning
Cardigan
Väska
Väska
Slipover
Kavaj
Kavaj
Cape
Klännning
Kjol
Väst
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Blus
Jeans
Blus
Byxor
Kofta
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Kofta
Grå kavaj
T-shirt
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Pullover
Klänning
Satinkjol
Väska
Pullover
Byxor
Kjol
Väska
Knytblus
Kofta
Ankelboots
Linne
Klänning
Byxor
Kavaj
Pullover
Kappa
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Kavaj
Vit blus
Klänning
Väska
Knytblus
Blus
Väska
21   114
39   281
38   416
36   397
55   439

Vår sista dag i Stockholm

Hej fina. Nu är jag och Carl tillbaka i Malmö igen efter en bra helg i Stockholm med mamma och pappa. Det känns som att vi inte gjort mycket mer än att äta hela helgen hehe. Vi tog en lång sovmorgon på hotellet igår och sedan åt vi deras hotellfrukost. Vädret var verkligen trist så vi försökte hålla oss inne på gallerior som NK. Klockan ett begav vi oss hem till vår släkting Gunnel, 97 år, på lunch. Där var även Gunnels dotter (pappas tremänning) Karin och Hans.

Gunnel bor verkligen superfint mitt i smeten i Stockholm. Det bjöds på goda snittar och bubbel till förrätt, lax till varmrätt och ris a la malta till efterrätt. Inte varje dag man äter trerätters lunch med vin till! Gunnel är verkligen pigg, tänk att hon är hela 97 år. Hon ser fram emot att fira sin 100-årsdag med en fest :).

Jag och Carl kom hem vid halv tio igår kväll och hann ha en liten adventsfika och tända andra ljuset. Nu ska jag strax iväg på jobb. Var ju sjuk / jobbade på halvfart hemifrån mycket förra veckan så nu har jag en hel del att ta igen. Ha en underbar måndag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?