27   239
33   303
35   352
35   343

Vår sista dag i Stockholm

Hej fina. Nu är jag och Carl tillbaka i Malmö igen efter en bra helg i Stockholm med mamma och pappa. Det känns som att vi inte gjort mycket mer än att äta hela helgen hehe. Vi tog en lång sovmorgon på hotellet igår och sedan åt vi deras hotellfrukost. Vädret var verkligen trist så vi försökte hålla oss inne på gallerior som NK. Klockan ett begav vi oss hem till vår släkting Gunnel, 97 år, på lunch. Där var även Gunnels dotter (pappas tremänning) Karin och Hans.

Gunnel bor verkligen superfint mitt i smeten i Stockholm. Det bjöds på goda snittar och bubbel till förrätt, lax till varmrätt och ris a la malta till efterrätt. Inte varje dag man äter trerätters lunch med vin till! Gunnel är verkligen pigg, tänk att hon är hela 97 år. Hon ser fram emot att fira sin 100-årsdag med en fest :).

Jag och Carl kom hem vid halv tio igår kväll och hann ha en liten adventsfika och tända andra ljuset. Nu ska jag strax iväg på jobb. Var ju sjuk / jobbade på halvfart hemifrån mycket förra veckan så nu har jag en hel del att ta igen. Ha en underbar måndag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?