Annons: Shoppa min stil

Stenströms cardigan
Kavaj
Tröja
Kavaj
Kjol
Linne
Kostymbyxa
Kofta
Knytblus
Louis Vuitton väska
Kofta
Kjol
Jacka
Tröja
Klänning
Ganni diadem
T-shirt
Steamer
Kappa
Klänning
Klänning
Sneakers
Kjol
Kappa
Väska
Byxor
Bag
Moschino väska
Tröja
Byxor
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Blus
Kavaj
Kånken
Väska
Slipover
Väska
Kofta
Halsduk
Boots
Blus
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Tory Burch
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Jacka
Pullover
Basker
Cape
Väst
Kofta
Kavaj
Väska
Byxor
örhängen
Klänning
Kjol
Kappa
Väska
T-shirt
Slacks
Knytblus
T-shirt
Linne
Kavaj
Klänning
Blus
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Stövel
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
Ankelboots
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Pullover
Klänning
Jeans
Väska
Kappa
Kjol
Kofta
Vit blus
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
T-shirt
Pullover
Klänning
Kofta
Pullover
Väska
Väska
Klännning
Cardigan
Halsduk
Kofta
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Stickad klänning
Pälsjacka
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Linne
Kjol
Väska
Blus
Klännning
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Skinnkjol
Skjorta
Skjorta
Slingbacks
Väska
Klänning
Skjorta
Spegel
Klänning
Skjorta
29   287
68   421
74   512
55   495
44   472

Restaurang Ekstedt i Stockholm

Restaurang Ekstedt i Stockholm

Hej fina. Nu är vi i Stockholm! Jag och Carl kom med tåget igår kväll vid åttatiden och mötte då upp mamma och pappa i lobbyn på hotell Scandic Continental där vi bor den här helgen. Klockan nio hade vi bord på restaurang Ekstedt i Stockholm. Ingen av oss hade besökt restaurangen tidigare men vi hade ju sett grundaren Niklas program i TV och visste att de har en stjärna i Guide Michelin.

Vi kom dit och man kände direkt på doften att det här med eld var grejen på Ekstedt. All deras matlagning sker över öppen eld och de bjuder på smaker efter säsong. Vi fick ett runt bord som kändes som den bästa platsen i restaurangen som rymmer 50 personer. Vi valde att beställa en sexrätters meny med vinpaket. Totalt blev det betydligt fler smakportioner med alla försnacks och extrarätter som ingick. Vi började med varsitt glas Champagne som vi drack till de olika försnacksen. De var verkligen goda och smakrika. Försnacksen inkluderade bland annat våffla med löjrom, bläckfisk, torkat renkött och lav. Nedan kan ni läsa vad vi fick på vår sexrätters meny.

 

Meny på restaurang Ekstedt i Stockholm

Björkeldad rotselleri, hummer och rönnbär
Sotad vitkål, kolgrädde och krispig sallad
Glödbakad pilgrimsmussla, trattkantareller och sockertång
Enrisrökt piggvar, purjolök och svartkål
Kallrökt rensadel, svartrot och kvitten
Vedugnsbakade skrädmjölssmulor, blåbär och svartvinbärsblad

Jag fick goda glutenfria alternativ till de ingredienser som innehöll gluten. Den godaste rätten tyckte jag var den glödbakade pilgrimsmusslan men alla rätter och snacks var väldigt smakrika och goda. Vi fick även ostron som en extrarätt samt en extra efterrätt. Vi beställde även en extra rätt med ost där man fick en massa skivad tryffel. Så gott!

Alla i personalen var väldigt trevliga och professionella. Vi var de sista kvar på stället och hade då suttit och njutit av god mat i fyra timmar. Jag gillade verkligen atmosfären också som var väldigt mysig. Vi hade en jättetrevlig kväll. Gillar ni rökig smak och det här med eldlagad mat så tycker jag absolut ni ska besöka restaurang Ekstedt i Stockholm. En massa bilder från kvällen nedan!
 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?