Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Pullover
Klänning
Linne
Linne
Kjol
Klännning
Ankelboots
Byxor
Kavaj
Kavaj
Jeans
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
25   325
79   512
48   534
40   603
59   664

Klänning från Tiger of Sweden

Klänning från Tiger of Sweden

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Jag älskar när man hittar ett plagg i en modell som finns i flera färger. Mitt senaste plagg som är ett sådant är en klänning från Tiger of Sweden. Jag har den i grått men den finns i flera färger så jag vill gärna ha den i t.ex rött och svart också. Jag fyndade den på Tradera för 239 SEK och den är i nyskick så jag är riktigt nöjd. Ordinarie pris är 1900 SEK :).

Det är en riktigt fin kontorsklänninng som jag brukar bära med en kavaj eller kofta. Jag har även sett den bäras på fest så den passar för flera olika sammannhang.

Ha en underbar dag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?