Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Väst
Kappa
Kjol
Slipover
T-shirt
Byxor
Kofta
Kofta
Slingbacks
Kofta
Sneakers
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Bag
Kappa
Kavaj
Kappa
Kappa
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Knytblus
Väska
Väska
Tröja
Kjol
Kjol
Kjol
Kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Skjorta
T-shirt
Linne
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Knytblus
Linne
Väska
T-shirt
Klänning
T-shirt
Basker
Klänning
Jeans
Klännning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Pälsjacka
Cardigan
T-shirt
Blus
T-shirt
Kavaj
Blus
Kofta
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Halsduk
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Kavaj
Byxor
Klännning
Slacks
Satinkjol
Väska
Väska
Knytblus
Skjorta
Cape
Linne
Väska
Pullover
Klänning
Blus
Kavaj
Grå kavaj
Skinnkjol
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
Kavaj
Kappa
21   121
39   281
38   416
36   397
55   439

Sjuk och julkonsert

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Jag är lite rädd att jag blivit/håller på att bli sjuk. Har ont i halsen och huvudet. Det här med träning kan ju inte vara sunt ;). Skämt åsido, jag har verkligen inte tid att bli sjuk då jag har en massa deadlines och annat igång nu. Jag ska se om jag kan jobba hemifrån i eftermiddag kanske. Ikväll ska jag och Carl på en julkonsert och då vill jag ju såklart vara frisk!

Det är Carls volleybollpartner till är en av dom som anordnar julkonserten. Den är på Palladium i Malmö och börjar kl 19. Innan dess tänkte vi hinna äta middag på V som ligger i närheten.

Jag hade ju tänkt träna igår men jag mådde inte alls bra så stannade faktiskt hemma. Istället jobbade jag lite med mitt företag. Ska träffa min redovisningskonsult i början av januari och vill få det mesta klart inför det.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

röd knytblus

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?