Annons: Shoppa min stil

Kjol
Jeans
Ankelboots
Kappa
Basker
Kjol
Skjorta
Linne
Byxor
Skjorta
Cape
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Blus
Väska
Pullover
Blus
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klännning
Slipover
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Pullover
Linne
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Slingbacks
Kjol
Slacks
Väska
Kavaj
Kappa
Klännning
Väska
Kofta
Sneakers
Väska
Kofta
Tröja
Väska
T-shirt
Byxor
Väska
Halsduk
T-shirt
Kappa
Kavaj
Knytblus
Väska
Pullover
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Blus
Knytblus
Kavaj
Kappa
Linne
Klänning
Blus
Pullover
Cardigan
Knytblus
Väska
Byxor
Väst
Kavaj
Bag
Väska
Skinnkjol
Pälsjacka
Vit blus
Kavaj
22   131
39   285
38   420
36   398
55   440

Jag sprang milen! – Min träning 2/12

Hej fina. Mitt mål har ju sedan i somras varit att kunna springa en mil, utan paus, vid ett tillfälle. Det kändes långt borta i somras men nu har jag ökat med en kilometer i månaden sedan dess och igår sprang jag en hel mil för första gången i mitt liv. Jag hade verkligen ont överallt redan efter 6 km, i knän, rygg, armar och ben, men det kommer jag säkert alltid att ha när jag försöker så jag kämpade på. Fick springa riktigt långsamt på slutet men jag stannade inte i alla fall och jag klarade det. Det får jag vara stolt över:).

Jag var helt slut efter min mil och Carl var gullig och lagade jättegod pasta med gräddsås. Det tyckte jag väl att jag förtjänat efter mitt träningspass. Jag har hittat en jättegod glutenfri pasta som är gjord på majs. Inte supernyttigt kanske men den är verkligen god och har bra konsistens, framför allt i jämförelse med annan glutenfri pasta.

Ha en underbar tisdag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?