Annons: Shoppa min stil

Stövel
Tröja
Kofta
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Svarta jeans
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Pullover
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjortklänning
Gucciskärp
Klänning
Sandaler
Kofta
Klänning
Tröja
Klänning
Kavaj
Slipover
Blå knytblus
Väska
T-shirt
Klänning
Klännning
Klänning
Cape
T-shirt
Plisserad kjol
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kappa
Cape
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Knytblus
Kofta
Byxor
Kavaj
Boots
Klänning
Pullover
Stickad klänning
Kavaj
Cardigan
Klänning
Väska
Halsduk
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
Basker
Satinkjol
T-shirt
Slipover
Knytblus
Väska
Sneakers
Blus
Kappa
Skjorta
Bag
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Cardigan
Kjol
Body
Slipover
Skjorta
Kostymbyxa
Kavaj
Topp
Kofta
T-shirt
Väska
Linne
Väska
Stickad klänning
Väska
Pullover
Kofta
Blus
Klänning
Väska
Blå klänning
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Klänning
Grön klänning
Byxor
Kappa
Kjol
Manolo Blahnik
T-shirt
Satinkjol
T-shirt
Väska
Skjorta
Plisserad kjol
Grå kavaj
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kjol
Jeans
Klänning
Slipover
Kappa
Kofta
Kavaj
Byxor
Skinnkjol
Väst
Kavaj
Slipover vit
Väska
T-shirt
Klännning
Klänning
Väska
T-shirt
Blus
Slingbacks
Kofta
Kjol
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
Slacks
Pullover
Väska
Kjol
Linne
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Tröja
Kofta
Linne med spets
Blus

Jag sprang milen! – Min träning 2/12

Hej fina. Mitt mål har ju sedan i somras varit att kunna springa en mil, utan paus, vid ett tillfälle. Det kändes långt borta i somras men nu har jag ökat med en kilometer i månaden sedan dess och igår sprang jag en hel mil för första gången i mitt liv. Jag hade verkligen ont överallt redan efter 6 km, i knän, rygg, armar och ben, men det kommer jag säkert alltid att ha när jag försöker så jag kämpade på. Fick springa riktigt långsamt på slutet men jag stannade inte i alla fall och jag klarade det. Det får jag vara stolt över:).

Jag var helt slut efter min mil och Carl var gullig och lagade jättegod pasta med gräddsås. Det tyckte jag väl att jag förtjänat efter mitt träningspass. Jag har hittat en jättegod glutenfri pasta som är gjord på majs. Inte supernyttigt kanske men den är verkligen god och har bra konsistens, framför allt i jämförelse med annan glutenfri pasta.

Ha en underbar tisdag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?