Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Kappa
47   262
58   426
35   284
36   422
69   469

Jag sprang milen! – Min träning 2/12

Hej fina. Mitt mål har ju sedan i somras varit att kunna springa en mil, utan paus, vid ett tillfälle. Det kändes långt borta i somras men nu har jag ökat med en kilometer i månaden sedan dess och igår sprang jag en hel mil för första gången i mitt liv. Jag hade verkligen ont överallt redan efter 6 km, i knän, rygg, armar och ben, men det kommer jag säkert alltid att ha när jag försöker så jag kämpade på. Fick springa riktigt långsamt på slutet men jag stannade inte i alla fall och jag klarade det. Det får jag vara stolt över:).

Jag var helt slut efter min mil och Carl var gullig och lagade jättegod pasta med gräddsås. Det tyckte jag väl att jag förtjänat efter mitt träningspass. Jag har hittat en jättegod glutenfri pasta som är gjord på majs. Inte supernyttigt kanske men den är verkligen god och har bra konsistens, framför allt i jämförelse med annan glutenfri pasta.

Ha en underbar tisdag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?