Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
47   262
58   426
35   284
36   422
69   469

Mot dop i Vadstena

Hej fina ni. Hoppas ni fått en bra start på helgen. Igår hade jag en supermysig kväll hemma hos Charlotta. Tog på mig pyjamasen (egentligen pyjamaskostym som jag nu använder som pyjamas) och gick till Charlotta vid sjutiden. Vi beställde mat från Foodora, jag tog poke bowl, drack prosecco och såg en julfilm. Så mysigt! Filmen var dock riktigt kass, se inte The Christmas wedding planner på Netflix haha.

Jag var faktiskt helt sjukt trött efter veckan och gick hem vid halv elva. Carl kom hem vid kanske ett efter en kväll på Paddys. Nu sitter vi på ett tåg på väg till dop i Vadstena. Blir mycket resande på helgerna nu. Vi ska bo hos Carls föräldrar i Mantorp. Vi stannar till imorgon eftermiddag så vi hinner julpynta och ha lite adventsmys hemma.

Hoppas ni får en bra lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?