Annons: Shoppa min stil

Väska
Cardigan
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kofta
Pullover
Kavaj
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kjol
Pälsjacka
Kofta
T-shirt
Kostymbyxa
Byxor
Kappa
Pullover
Kofta
Skjorta
Halsduk
T-shirt
Kofta
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Blus
Blus
Kavaj
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Skjorta
Vit blus
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Sneakers
Väska
Klänning
Byxor
Kofta
Kappa
Kofta
Väska
Kavaj
Slacks
Väska
Linne
Väska
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Kofta
Väska
Basker
Väst
Väska
T-shirt
Kavaj
Tröja
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
Bag
Kavaj
Väska
Blus
Kappa
Skinnkjol
Jeans
Kavaj
Linne
Väska
Kofta
Grå kavaj
Kappa
Cape
T-shirt
T-shirt
Väska
Klännning
T-shirt
Slipover
Väska
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Blus
Knytblus
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kjol
Knytblus
Linne
Satinkjol
Klänning
Väska
Kofta
Klännning
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Man får acceptera det

Hej fina. Det kändes som att det inte var min dag igår. Gick bra att jobba på kontoret igår förmiddag. Sedan hade jag en jättetrevlig lunch med Anna och hennes söner Matteo och Valentino. Vi satte oss på Poke Poke som enligt oss har Malmös godaste poke bowls. Sedan han vi även fota en snabbis inan jag skulle tillbaka till jobbet.

Jag satte mig faktiskt hemma och jobbade men det är nog inte min grej faktiskt. Kände att jag saknade att ha människor runt mig, jobbar nog bättre då. Visst fick jag en hel del gjort men det kändes som att jag inte kunde vara lika effektiv som jag brukar och det är alltid en jobbig känsla. Var så sjukt trött faktiskt. Gick till gymmet en sväng på kvällen men även där kändes det som att jag skulle somna på cykeln typ. Cyklade i alla fall en halvtimme men sedan orkade jag faktiskt inte mer…inte min dag igår helt enkelt. Ingen ork liksom. Kanske man får acceptera att man har sådana dagar ibland. Idag blir det nya tag och jag har massor jag behöver få gjort.

Ikväll ska jag på en konsert på Malmö Opera med Charlotta. Älskar miljön där på operan, kommer bli hur mysigt som helst. Glad fredag fina ni!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?