Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Byxor
Väska
Ankelboots
Kappa
Skjorta
Grå kavaj
Blus
Kofta
Bag
örhängen
Vit blus
Klänning
Cape
Spegel
Klänning
Kavaj
Tröja
Kappa
Cardigan
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kappa
T-shirt
Linne
Klänning
Skjorta
Byxor
Kavaj
Pullover
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Tröja
Klänning
Blus
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Slacks
Kavaj
Steamer
T-shirt
Kappa
Klänning
Stenströms cardigan
Klänning
Satinkjol
Halsduk
Jacka
Knytblus
Blus
Skjorta
Pälsjacka
Knytblus
Byxor
Kjol
Linne
Klännning
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Moschino väska
Väst
Boots
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kånken
Kjol
Väska
Kofta
Linne
T-shirt
Väska
Pullover
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Tröja
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Basker
Klänning
Klänning
Sneakers
Stövel
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Tory Burch
Kavaj
Slingbacks
Stickad klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kjol
Pullover
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Klännning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Pullover
Väska
Skjorta
Väska
Ganni diadem
Klänning
Kavaj
Kjol
Blus
Kjol
Jeans
Väska
T-shirt
Väska
Kappa
Louis Vuitton väska
Väska
Väska
Skjortklänning
Jacka
Kappa
Väska
Halsduk
Slipover
Knytblus
10   67
32   265
55   413
58   484
55   450

Uppdatering om min vän och julpynt

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Igår var jag till min vän som mår dåligt för att höra hur hen haft det den senaste veckan då vi inte hörts av eller setts. Hen berättade att hen varit inlagd på sjukhus, stackarn. Egentligen kändes det bra att hen haft mer kontakt med vården då jag tänkte att de skulle kunna hjälpa henne mer. Men hen sa att de behandlat hen väldigt dåligt och vägrat ta hens psykiska besvär på allvar. Så synd. Läget är väl samma. Hen mår dåligt, så dåligt att hen knappt lämnar sängen och inte alls lagar mat. Hen ska få hjälp med det sistnämnda nu verkar det som i alla fall. Jag hjälpte henne hänga tvätt igår.

Igår kväll efter att jag varit hos hen gjorde jag inte mycket. Jobbade lite med mitt företag och såg Bachelor. Carl var på volleybollträning och kom hem sent. Ikväll ska vi umgås, onsdagar är ju då vi har vår date night. Jag är sugen på att julpynta… vi kanske tar upp lite julsaker från källaren. Men jag vet att man borde vänta åtminstone till december. Men saken är den att jag faktiskt känner mig sen på bollen. I söndags såg jag hur många som helst som la upp bilder på sina julpyntade hem i diverse sociala medier. Det är även många kontor som satt upp ljusstakar i fönstren. Ja, det är nog dags för mig med.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?