Uppdatering om min vän och julpynt

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Igår var jag till min vän som mår dåligt för att höra hur hen haft det den senaste veckan då vi inte hörts av eller setts. Hen berättade att hen varit inlagd på sjukhus, stackarn. Egentligen kändes det bra att hen haft mer kontakt med vården då jag tänkte att de skulle kunna hjälpa henne mer. Men hen sa att de behandlat hen väldigt dåligt och vägrat ta hens psykiska besvär på allvar. Så synd. Läget är väl samma. Hen mår dåligt, så dåligt att hen knappt lämnar sängen och inte alls lagar mat. Hen ska få hjälp med det sistnämnda nu verkar det som i alla fall. Jag hjälpte henne hänga tvätt igår.

Igår kväll efter att jag varit hos hen gjorde jag inte mycket. Jobbade lite med mitt företag och såg Bachelor. Carl var på volleybollträning och kom hem sent. Ikväll ska vi umgås, onsdagar är ju då vi har vår date night. Jag är sugen på att julpynta… vi kanske tar upp lite julsaker från källaren. Men jag vet att man borde vänta åtminstone till december. Men saken är den att jag faktiskt känner mig sen på bollen. I söndags såg jag hur många som helst som la upp bilder på sina julpyntade hem i diverse sociala medier. Det är även många kontor som satt upp ljusstakar i fönstren. Ja, det är nog dags för mig med.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Share:

Kommentera