Annons: Shoppa min stil

Väska
Cardigan
Väska
Blus
Kofta
Jacka
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
Knytblus
Kappa
T-shirt
Kofta
Pullover
Klänning
Väst
Klänning
Klännning
T-shirt
Knytblus
Blus
Kappa
Klänning
Kavaj
Blus
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Slipover
Tröja
Kofta
Kappa
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Skjorta
Väska
Kostymbyxa
Skjortklänning
Väska
Klänning
Kofta
Blus
Kjol
Linne
Ankelboots
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
T-shirt
Sneakers
Slacks
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Knytblus
Basker
Pullover
Skjorta
Väska
Byxor
Bag
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Kjol
Kjol
Väska
Pullover
Väska
Halsduk
Kappa
Byxor
Byxor
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Klännning
Skinnkjol
T-shirt
Klänning
Linne
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Kjol
Tröja
Väska
Väska
Kappa
Väska
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Cape
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Vit blus
Jeans
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Linne
15   247
35   421
45   445
40   402
46   448

Uppdatering om min vän och julpynt

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Igår var jag till min vän som mår dåligt för att höra hur hen haft det den senaste veckan då vi inte hörts av eller setts. Hen berättade att hen varit inlagd på sjukhus, stackarn. Egentligen kändes det bra att hen haft mer kontakt med vården då jag tänkte att de skulle kunna hjälpa henne mer. Men hen sa att de behandlat hen väldigt dåligt och vägrat ta hens psykiska besvär på allvar. Så synd. Läget är väl samma. Hen mår dåligt, så dåligt att hen knappt lämnar sängen och inte alls lagar mat. Hen ska få hjälp med det sistnämnda nu verkar det som i alla fall. Jag hjälpte henne hänga tvätt igår.

Igår kväll efter att jag varit hos hen gjorde jag inte mycket. Jobbade lite med mitt företag och såg Bachelor. Carl var på volleybollträning och kom hem sent. Ikväll ska vi umgås, onsdagar är ju då vi har vår date night. Jag är sugen på att julpynta… vi kanske tar upp lite julsaker från källaren. Men jag vet att man borde vänta åtminstone till december. Men saken är den att jag faktiskt känner mig sen på bollen. I söndags såg jag hur många som helst som la upp bilder på sina julpyntade hem i diverse sociala medier. Det är även många kontor som satt upp ljusstakar i fönstren. Ja, det är nog dags för mig med.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?