Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Cardigan
Klännning
Kofta
Kavaj
Klännning
Klänning
Byxor
Jeans
Klänning
Klänning
Väska
Pälsjacka
Klänning
Vit blus
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Linne
Pullover
Blus
Väska
Linne
Knytblus
Ankelboots
Basker
Kavaj
Knytblus
27   337
79   519
48   539
40   607
59   668

Träningsuppdatering 26/11

Hej fina. Har varit dålig på att uppdatera er om min träning. Jag försöker komma iväg två dagar i veckan nu, måndagar och torsdagar. Har fungerat bra under två veckor så jag tänker att det kommer att fungera de flesta veckor i alla fall.

Förra måndagen satsade jag på intervaller istället för nytt längdrekord. Har ju klarat 9 km nu i november så då tänkte jag testa springa snabbare under kortare intervaller. Det gick helt okej. Mitt mål nu under 2019 är ju att springa en mil och det ser ganska lovande ut inför det. Tror att jag kommer att klara det under december. Har ju klarat 9 km så då borde ju 1 mil inte vara några jätteproblem väl?

Nu är min plan att springa en gång i veckan och den andra träningsdagen cykla eller köra på crosstrainer. Igår körde jag nästan 50 min på crosstrainer och passade på att titta på senaste Kalla Fakta-reportaget under träningen.

Har ni några träningsmål?

Ha en fin tisdag :).

 


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?