Annons: Shoppa min stil

Vit blus
Linne
Klänning
Knytblus
Klännning
Ankelboots
Kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Knytblus
Basker
Kavaj
Kavaj
Byxor
Jeans
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Byxor
Pullover
Cardigan
Klännning
Linne
Väska
27   335
79   519
48   539
40   608
59   668

Flexibel städtjänst

Flexibel städtjänst
– Blogginlägg i samarbete med EC Life

Hej fina. Fler än jag som inte gillar att lägga tid på städning? Jag jobbar och flänger mycket och känner ofta att tiden inte räcker till och den tid jag har vill jag lägga på saker jag tycker är roligt och mår bra av :). Idag vill jag tipsa om en flexibel städtjänst från EC Life. Det här med att anlita städtjänst är inte det lättaste och många gånger är städföretagen inte så flexibla med till exempel vilka tider de ska städa eller vad de ska fokusera på i hemmet. Nu har jag läst lite om EC Life som verkar just ha en väldigt flexibel städtjänst.

Städabonnemang för regelbunden hemstädning

EC Life erbjuder ett städabonnemang som ger dig proffshjälp med hemstädning men även annat i hemmet som du kan behöva hjälp med. Vill man regelbundet ha hjälp i hemmet känns det verkligen som en optimal tjänst. Man kan till exempel välja om man vill att EC Life-städaren kommer hem till dig varje vecka, varannan vecka eller kanske någon gång i månaden beroende på vilka preferenser och behov man har. Sedan får man även själv skapa check-lista på det man vill att de fokuserar på när de kommer. De utgår från en standard-checklista men från den kan man lägga till och ta bort saker så de anpassar sig efter dig.

De är även transparenta med priser och annat på sajten vilket också är ett stort plus. Jag testade att fylla i våra bostadsuppgifter för att få fram ett bra alternativ för mig och Carl. Så enkelt, behövde bara fylla i antal kvadratmeter vi bor på (65 kvadrat) och fick då direkt fram ett uppskattat pris per städtillfälle. Jag gillar verkligen den transparensen. Är du intresserad av regelbunden städtjänst och vill anlita ett flexibelt och transparent företag rekommenderar jag att du spanar in EC Life och deras abonnemang :).

flexibel städtjänst

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?