Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kjol
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Satinkjol
Byxor
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kjol
Slipover
Klänning
Väska
Vit blus
Klänning
Kappa
Blus
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Knytblus
Kostymbyxa
Jeans
Basker
Klänning
Väska
Grå kavaj
Tröja
Linne
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Manolo Blahnik
Klänning
Byxor
Blus
Kavaj
Linne
Knytblus
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kappa
Ankelboots
Kappa
Skjortklänning
Kofta
Cardigan
Klänning
Kofta
Stövel
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Halsduk
Boots
Klänning
Kavaj
Pullover
Pullover
Knytblus
Byxor
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väst
Klänning
T-shirt
Slacks
Klännning
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Tröja
T-shirt
Tröja
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Klännning
Kjol
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Pullover
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Cape
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Bag
Kavaj
Pälsjacka
Skinnkjol
Väska
Linne
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Stickad klänning
Pullover
T-shirt
Kjol
23   137
61   401
44   347
40   403
64   377

Flexibel städtjänst

Flexibel städtjänst
– Blogginlägg i samarbete med EC Life

Hej fina. Fler än jag som inte gillar att lägga tid på städning? Jag jobbar och flänger mycket och känner ofta att tiden inte räcker till och den tid jag har vill jag lägga på saker jag tycker är roligt och mår bra av :). Idag vill jag tipsa om en flexibel städtjänst från EC Life. Det här med att anlita städtjänst är inte det lättaste och många gånger är städföretagen inte så flexibla med till exempel vilka tider de ska städa eller vad de ska fokusera på i hemmet. Nu har jag läst lite om EC Life som verkar just ha en väldigt flexibel städtjänst.

Städabonnemang för regelbunden hemstädning

EC Life erbjuder ett städabonnemang som ger dig proffshjälp med hemstädning men även annat i hemmet som du kan behöva hjälp med. Vill man regelbundet ha hjälp i hemmet känns det verkligen som en optimal tjänst. Man kan till exempel välja om man vill att EC Life-städaren kommer hem till dig varje vecka, varannan vecka eller kanske någon gång i månaden beroende på vilka preferenser och behov man har. Sedan får man även själv skapa check-lista på det man vill att de fokuserar på när de kommer. De utgår från en standard-checklista men från den kan man lägga till och ta bort saker så de anpassar sig efter dig.

De är även transparenta med priser och annat på sajten vilket också är ett stort plus. Jag testade att fylla i våra bostadsuppgifter för att få fram ett bra alternativ för mig och Carl. Så enkelt, behövde bara fylla i antal kvadratmeter vi bor på (65 kvadrat) och fick då direkt fram ett uppskattat pris per städtillfälle. Jag gillar verkligen den transparensen. Är du intresserad av regelbunden städtjänst och vill anlita ett flexibelt och transparent företag rekommenderar jag att du spanar in EC Life och deras abonnemang :).

flexibel städtjänst

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?