Annons: Shoppa min stil

Vit blus
Klänning
Skjorta
Cardigan
Väska
T-shirt
Skjorta
Halsduk
Kappa
örhängen
Linne
Klänning
Slipover
Blus
Kofta
Kofta
Klänning
Väst
Kofta
Skjorta
Boots
Klänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Kjol
Pullover
Klänning
Jacka
Kappa
Satinkjol
Väska
Kjol
Grå kavaj
Byxor
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Pullover
Byxor
T-shirt
Blus
Väska
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Tröja
Kofta
Klänning
Linne
Slacks
Kofta
Väska
Skjortklänning
Stövel
Kofta
Klänning
Tröja
Byxor
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
Blus
Väska
Klänning
Blus
Stickad klänning
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Kofta
Sneakers
Väska
Pullover
Klänning
Kappa
Kappa
Kavaj
Kjol
Kappa
Klänning
Väska
Kjol
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Basker
Skinnkjol
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Jacka
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Kjol
Knytblus
Bag
Linne
Kappa
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Skjorta
Kavaj
Jeans
Halsduk
Väska
T-shirt
Cape
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Byxor
Skjorta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klännning
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
T-shirt
39   328
43   406
49   377
55   510
24   470

Tweedkjol – styling

Tweedkjol – styling

Hej fina. Jag har länge älskat Veronica Virtas kläder men först nu har jag skaffat mina först plagg från hennes märke. Mina första plagg från Veronica Virta är svart rutig tweedkjol och en beige trekvartsärmad knytblus. Plaggen känns verkligen SÅ jag. Jag har älskar knytblusar och tweedplagg sedan jag var tonåring och det har blivit lite av signaturplagg för mig. Chanel är ju min största förebild inom mode och Veronica Virtas kollektioner är verkligen inspirerade av hennes historiska kreationer.

Jag älskar min nya tweedkjol och knytblus från Veronica Virta och det bästa är att man både kan matcha dem med varandra och sedan bära dem var för sig med andra matchande plagg. Detta är första gången jag äger en tweedkjol och jag älskar det. Så himla klassiskt och elegant plagg. Jag kommer absolut vilja ha fler kjolar i det materialet. Jag matchar ofta min kjol med just en knutblus men ser även så många fler sätt att matcha den på. Jag delar med mig av tre tips nedan. Hur skulle du matcha din tweedkjol?

Tweedkjol – styling

1. Knytblus
För att gå all in på Chanel-looken och matcha tweedkjolen med knytblusar. Så snyggt och tidlöst. En klassiker!

2. T-shirt
För en lite mer vardagslook, matcha tweedkjolen med en lite oversize T-shirt.

3. Stickad tröja
Just nu älskar jag stickade oversize-koftor. Passar perfekt till tweedkjolen.

 


tweedkjol - styling

tweedkjol - styling tips
tweedkjol - styling tips

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?