Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Skjorta
Kappa
Klänning
Skjorta
Tröja
Kofta
Skjorta
Basker
Boots
Byxor
Cape
Väska
Kjol
Linne
Väska
Väska
Klänning
Satinkjol
Pullover
Skjorta
Skjorta
Linne
Kappa
Blus
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Blus
Väska
Kofta
Slingbacks
Klännning
T-shirt
Klännning
T-shirt
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Kjol
Byxor
Pullover
Knytblus
Kappa
Kofta
Väska
Väst
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Blus
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Skjortklänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Tröja
Jeans
Slacks
Halsduk
Kavaj
Väska
Väska
Cardigan
Kofta
Byxor
Kjol
Grå kavaj
Ankelboots
Kavaj
Pälsjacka
Slipover
Tröja
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kofta
T-shirt
Bag
Linne
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Sneakers
Kofta
Klänning
Kofta
Pullover
Vit blus
Stövel
Kappa
Knytblus
Klänning
Väska
T-shirt
Stickad klänning
53   314
67   370
42   393
20   304
76   470

Drömmen om ett “glammigt” liv

God afton fina ni. Hoppas ni mår bra idag. Ikväll på gymmet såg jag Kalla Fakta som handlade om tjejer som drömmer om lyx och börjar jobba som så kallade glamourmmodeller på sajter som ScandalBeauties. Där kan de, som jag förstått det, blogga och lägga upp bilder och videos och tjäna pengar när besökare väljer att titta på dem. Ofta börjar de kanske oskyldigt men för att hamna på diverse topplistor och uppfylla drömmen om ett glammigt liv pressas de till allt mer naket och allt grövre innehåll för att tillfredsställa de här sajternas målgrupp. Det är så himla tragiskt, att så unga osäkra tjejer utnyttjas på det här sättet.

Sajterna har ofta så kallade rekryterare som tar kontakt med tjejerna på t.ex Instagram. Jag har faktiskt själv blivit kontaktad av ScandalBeauties för bara något år sedan där de tyckte att jag skulle börja blogga på deras sajt. Idag känns det ju självklart att ignorera den typen av förfrågningar men för den 18-åriga osäkra Maria som lockades av ett glammigt liv hade det kanske inte varit lika självklart. Jag hoppas att föräldrar håller koll på vad barnen gör på nätet – ja, de kontaktar även minderåriga även om de påstår att de är strikt med 18-årsgränsen. Sedan hoppas jag också att alla kvinnor blir mer självsäkra och kan stå emot sådant här, men jag förstår ju att det är lättare sagt än gjort. Hoppas världen blir snällare.

Du kan se reportaget här: Kalla Fakta Glamourmodellerna

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?