13   107
26   239
48   321
34   384

30-årsfest i Uppsala

Hej fina. Den här helgen har vi spenderat i Uppsala! Martina (sambo med Carls bror Albin) har fyllt 30 och hade nu sin 30-årsfest tillsammans med en kompis som också fyller snart. Festen anordnades på Snerikes nation i Uppsala där Martina också jobbade mycket under sin studietid. Riktigt pampigt ställe!

Carls mamma Barbro, tvillingsyster Anna och hennes sambo Johan var också med. Vi kunde även bo hemma hos Anna och Johan. Så schysst!

Festen började med mingel och tipsrunda. Sedan satte vi oss till bords för en trerätters middag. Det blev svamptoast till förrätt, röding till huvudrätt och sedan ost till efterrätt. Så himla gott! Under middagen blev det även några sånger, tal och melodikryss. Efter middag var det dags för det bästa jag vet på fest – dans! Hade så ont i fötterna efter många timmars dans i stilettklackar. Så kul kväll!

Idag har vi ätit frukost på Villa Anna och varit lite sega tillsammans. Nu sitter vi på tåget hem till Malmö. Tack för denna helg! ❣️Några suddiga bilder nedan. Ha en underbar söndagskväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?