5   28
45   322
30   313
34   363

Festligheter i Uppsala

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Jag har verkligen haft en jättebra jobbvecka. Trivs så bra på nya jobbet. Eller nytt och nytt, har ju ändå jobbat där i fyra månader nu. Känns som att jag kommit in i allt och gillar verkligen mina kollegor.

Igår kväll hade jag en hemmakväll själv. Så skönt! Lagade pasta och såg ikapp Bachelor. Carl var på julfest med jobbet och kom hem vid ettiden. Tänk, förr kunde jag verkligen känna ett behov av att gå ut och vara social på fredagar och lördagar. Nu uppskattar jag verkligen en fredag eller lördag bara hemma då och då. Man blir kanske mer introvert med åldern?:) Jag i alla fall. Men en kväll hemma själv får räcka. Ikväll blir det fest i Uppsala och det ser jag verkligen fram emot.

Jag och Carl ställde klockan imorse för att hoppa på tåget till Uppsala (via Stockholm) vid niotiden. Det är Martina (Carls bror Albins flickvän) som ska ha födelsedagsfest. Så kul! 🙂 Vi stannar i Uppsala till imorgon. Vi flänger rätt mycket nu som ni säkert har märkt hehe.

Ha en underbar lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?