Annons: Shoppa min stil

Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Halsduk
Väska
Kjol
Vit blus
Kjol
T-shirt
Slacks
Basker
Kappa
Väska
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Blus
Kofta
Kofta
Blå klänning
Kavaj
Grön klänning
Klänning
Kappa
Linne
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Knytblus
Pullover
Väska
Byxor
Skjorta
Klänning
Manolo Blahnik
Jeansjacka
Klänning
Väska
Skjorta
Sandaler
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Linne
Pälsjacka
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Svarta jeans
T-shirt
Kofta
Klännning
Kappa
Kjol
Väska
Väska
Grå kavaj
Jeans
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Byxor
Tröja
Väska
Kavaj
Boots
Linne
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klännning
Skinnkjol
Kofta
Cardigan
Sneakers
Byxor
T-shirt
Väska
Slipover
Väst
Kjol
Linne med spets
Tröja
Tröja
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Blus
Satinkjol
Kappa
Cardigan
Skjorta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Bag
Satinkjol
Slingbacks
Stövel
Pullover
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kavaj
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Kofta
Klänning
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kavaj
Knytblus
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Blus
Byxor
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Cape
Pullover
T-shirt
Kofta
Kjol
Kjol
Kavaj
32   328
78   351
75   314
42   350
56   381

Höj mysfaktorn i hemmet med vägglampa

Höj mysfaktorn i hemmet med vägglampa

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er denna dag. Nu har det verkligen börjat bli mörkt tidigt om dagarna och man känner mer och mer för att vara inne och mysa i soffan på kvällarna. Det är mörkt när man går till jobbet på morgnarna och mörkt när man kommer hem vid femtiden. Det känns som att man spenderar mer tid hemma nu under höst och vinter vilket gör att det känns viktigare att verkligen trivas i hemmet. Jag tänker mer på inredningen och belysningen i hemmet den här tiden på året.

Belysning är ju något som kan göra väldigt mycket för trivseln och mysfaktorn i hemmet. När man ska äta middag och vill släcka ner och liksom ha perfekt ljus för att komma i stämning. Eller när man sitter i soffan och ska se en film men ha taklampan släckt men några mindre lampor tända för att få lite ljus i alla fall. Nu närmar det sig december och jag ser fram emot att börja julpynta. Ta fram adventsljusstakarna, doftljus med juliga dofter, ljusslingor med mera.

Jag tycker att lampor gör lika mycket för belysningen som del i inredningen. De kan ju bli fina inredningsdetaljer om de är i fin modell och ger fint ljus. Vi har flera mindre lampor här hemma som vi har utplacerade lite här och var. T.ex på sängborden, i fönstren, på bänkar och hyllor. Vill man ha extra belysning men inte har möbler att ställa dom på kan man alltid ha en fin vägglampa.

Det finns ju en massa olika fina modeller och varianter att välja bland. Webbutiken Lamp24.se har en massa vägglampor för alla rum i hemmet, i olika stilar och material. De har till exempel LED vägglampa som ju är jättebra för miljön. De är ju energieffektiva och har lång livslängd, ett långsiktigt val av belysning för hemmet. För mig är det viktigt att lampor både är fina och miljövänliga och det finns ju faktiskt många vägglampor som är det.

Nedan två bilder på vägglampor som jag tycker är fina och känner mig inspirerad av. Ha en fortsatt fin dag alla ni som tittar in här :).

Bilder på olika vägglampor


 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?