Annons: Shoppa min stil

Kofta
Blus
Vit blus
Klänning
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Knytblus
Blus
Kavaj
Grå kavaj
Klännning
Cardigan
Basker
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Blus
Klännning
Rosa kostymbyxor
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Kappa
Byxor
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Linne
Klänning
Ankelboots
Jeans
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Annas födelsedagsmiddag på Kasai in the sky Malmö

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Igår efter jobbet gick jag direkt till Kasai in the Sky för att bjuda Anna på middag då hon ju fyllde år igår. Det måste vi ju fira liksom :). Vi brukar ofta välja någon av deras menyer men nu valde vi varsin varmrätt med tillbehör. Jag åt kyckling med avocado och Anna lax med wokgrönsaker. Vi delade på tillbehören. Så gott. Vi älskar Kasai in the sky Malmö, deras mat och miljön.

Vi satt där mellan ungefär halv sex och halv nio. Som vanligt hade vi massor att prata om även fast vi sågs senast i söndags haha. Vi kollade även igenom gamla bilder och insåg att vi inte känt varandra i mer än två år. Herregud, det är ju ingenting. Det känns som att vi känt varandra hur länge som helst. Vi ses ju rätt ofta i alla fall haha. Så glad över att vi träffats och blivit vänner. Hittade en gammal bild från när jag var på ett av Annas bloggmingel som hon tidigare anordnade. Jag bad om en bild med henne och Käthe som om jag vore ett fan haha. Lite gulligt.

Idag blir det fullt upp på jobb. Ska även ha ett litet utvecklingssamtal/avstämning med min chef. Ikväll ska jag styra lite date night för mig och Carl. Hoppas ni får en underbar onsdag!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?