Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Kofta
Byxor
T-shirt
Tröja
Kavaj
Väska
Väska
Basker
Cardigan
Knytblus
Kofta
Klänning
Klänning
Linne
Kofta
Väska
Slacks
Kappa
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Halsduk
T-shirt
Pullover
Kofta
Rosa kostymbyxor
Blus
Kavaj
Linne
Kofta
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Byxor
Skjorta
Kavaj
Pullover
Kofta
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Ankelboots
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Pullover
Linne
Klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Kjol
Kjol
Kappa
Väska
Skjorta
Skjorta
Bag
Väska
Klänning
Klänning
Jeans
Kostymbyxa
Väska
T-shirt
Byxor
Väska
Klänning
Sneakers
Kofta
Blus
Kavaj
Kappa
Väska
Slingbacks
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kjol
T-shirt
Cape
Väska
Blus
Knytblus
Pälsjacka
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Slipover
Klänning
Kappa
Satinkjol
Väska
Klännning
Väst
Väska
Blus
Kappa
Skinnkjol
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Julbord på slott i Skåne

Julbord på slott i Skåne

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Jag nämnde ju för någon vecka sedan att jag, Carl, Anna och Gracjan ska på julbord på slott i Skåne den 14 december. Vi ska till Bjärsjölagårds slott som jag besökt tidigare och verkligen gillat. Så himla mysig atmosfär och vi fick även riktigt god mat sist vi var där.  Det känns som ett perfekt ställe att äta julbord på. Jag tror att vi verkligen kommer att komma i julstämning.

Innan jag ska iväg på en resa, bo på hotell eller äta på en restaurang brukar jag alltid vilja ladda upp med att titta på bilder. Jag älskar att ha saker att se fram emot. Det här julbordet är verkligen något jag längtar till nu och självklart har jag spanat in en massa bilder. Ser verkligen supermysigt ut.

Julbordet på Bjärsjölagårds slott innehåller både svenska klassiker men även exotiska inslag, samt mycket vegetariskt. Jag brukar gilla de klassiska julborden men det är hög tid att ta in mer vegetariskt och lite nya internationella rätter tycker jag.

Nedan bild på slottet och julbordet som dukas upp på Bjärsjölagårds slott. Vill du äta julbord i mysig slottsmiljö så spana in detta slott :).

Bilder: Jul och julbord på slott i Skåne – Bjärsjölagårds slott


Julbord på slott i Skåne - Bjärsjölagårds slott

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?