Annons: Shoppa min stil

Kjol
Skjorta
Kappa
Väska
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Louis Vuitton väska
Blus
Klänning
Knytblus
Blus
Skjorta
Halsduk
Väska
Kavaj
Jeans
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Bag
Klännning
Skinnkjol
Pullover
Tröja
Grå kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Boots
Kavaj
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Pälsjacka
Väska
Kofta
Väska
Blus
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Stickad klänning
Basker
Väska
Skjorta
Byxor
Kofta
Byxor
Väska
Kavaj
Stövel
Klänning
Kjol
Steamer
Väska
Kånken
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
örhängen
Väska
Knytblus
Klänning
T-shirt
Knytblus
Kofta
T-shirt
Linne
Klännning
Klänning
Stenströms cardigan
Kofta
Jacka
T-shirt
Cardigan
Väska
Kofta
T-shirt
Kjol
Cape
Tröja
Pullover
Väst
Slacks
Vit blus
Kappa
Kavaj
Halsduk
Byxor
Moschino väska
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Slipover
Pullover
Spegel
Väska
Kappa
Tröja
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kappa
Slingbacks
Kjol
Tory Burch
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Sneakers
Klänning
Kofta
Ganni diadem
Byxor
Blus
Pullover
Ankelboots
Kofta
Linne
Kavaj
Linne
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Jacka
Kavaj
Väska
Kjol
Kappa
Kjol
64   337
73   475
54   486
43   463
59   515

Erdem x HM klänning

Hej fina ni. Hoppas ni haft en fin helg :). Som ni kanske vet har jag en board på min Pinterest med plagg och accessoarer som utgått sortiment som jag håller utkik efter på Tradera. Det är plagg som jag verkligen blivit kär i och vill få tag på. Ett sådant plagg har varit en Erdem x HM klänning. En mörk blommig klänning med volangdetaljer som ingick i Erdems gästkollektion för HM. Det är nog min favorit bland HM:s gästdesigners. Det fanns verkligen så många plagg och accessoarer som jag blev förtjust i. Så glad över att äntligen fått tag i klänningen, för 200 SEK.

Egentligen är denna klänning lite mer bohem än vad min stil annars är men jag brukar styla den med smala klackar så den känns mer jag. På bilderna nedan hade jag klänningen på jobbet och stylade den med svarta pumps och min Mulberry Bayswater-väska som jag alltid har med till jobbet.

Har du något plagg från kollektionen? Jag har även en blus sedan tidigare från detta samarbete. Jag tycker att Erdem i övrigt har väldigt fina plagg. Så drömmiga blommiga klänningar till exempel :). Ha en underbar dag!

 

Bilder på mig i min Erdem x HM klänningErdem x h&m klänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?