Annons: Shoppa min stil

Kjol
Bag
Kavaj
Blus
Väska
Kjol
Kappa
Skjorta
Skjortklänning
Slipover
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Ankelboots
Klännning
Pullover
Slacks
Slingbacks
Pälsjacka
Klänning
Pullover
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Byxor
Kofta
Kavaj
Kavaj
Tröja
Klänning
Basker
Väska
Väska
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Sneakers
Cardigan
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Blus
Vit blus
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Knytblus
Byxor
Kavaj
Väska
Väst
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
T-shirt
Linne
Skjorta
Väska
T-shirt
Knytblus
Kappa
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Linne
Klännning
Kofta
Väska
Väska
Halsduk
Klänning
Satinkjol
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Kofta
Blus
Byxor
Knytblus
Skjorta
Klänning
Cape
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Stickad klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Skjorta
Blus
Väska
Pullover
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Skjorta
Jeans
Pullover
Kjol
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kappa
7   65
39   275
44   431
37   408
38   415

Erdem x HM klänning

Hej fina ni. Hoppas ni haft en fin helg :). Som ni kanske vet har jag en board på min Pinterest med plagg och accessoarer som utgått sortiment som jag håller utkik efter på Tradera. Det är plagg som jag verkligen blivit kär i och vill få tag på. Ett sådant plagg har varit en Erdem x HM klänning. En mörk blommig klänning med volangdetaljer som ingick i Erdems gästkollektion för HM. Det är nog min favorit bland HM:s gästdesigners. Det fanns verkligen så många plagg och accessoarer som jag blev förtjust i. Så glad över att äntligen fått tag i klänningen, för 200 SEK.

Egentligen är denna klänning lite mer bohem än vad min stil annars är men jag brukar styla den med smala klackar så den känns mer jag. På bilderna nedan hade jag klänningen på jobbet och stylade den med svarta pumps och min Mulberry Bayswater-väska som jag alltid har med till jobbet.

Har du något plagg från kollektionen? Jag har även en blus sedan tidigare från detta samarbete. Jag tycker att Erdem i övrigt har väldigt fina plagg. Så drömmiga blommiga klänningar till exempel :). Ha en underbar dag!

 

Bilder på mig i min Erdem x HM klänningErdem x h&m klänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?