Annons: Shoppa min stil

Kjol
T-shirt
Kappa
Skjorta
Klänning
Byxor
Bag
Kofta
Väska
Kofta
Halsduk
Väska
Skjortklänning
Kavaj
Knytblus
Pullover
Kofta
Kofta
Knytblus
Klänning
Kappa
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
Byxor
Knytblus
Skjorta
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Kavaj
T-shirt
Väska
Slipover
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Blus
Kofta
Kavaj
Byxor
Klänning
T-shirt
Grå kavaj
Cape
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Jeans
Pullover
Väska
Kavaj
Klännning
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kappa
Stickad klänning
Klänning
Kostymbyxa
Slingbacks
Kofta
Klännning
Kofta
Kavaj
Väska
Satinkjol
Kavaj
Blus
Klänning
Väska
Kofta
Pullover
Väska
Cardigan
Skjorta
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Slacks
Kappa
Klänning
Klänning
Vit blus
Klänning
Kofta
Sneakers
Kjol
Ankelboots
Klänning
Linne
Linne
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Blus
Väska
Väska
Väska
Tröja
Väska
Väst
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kjol
Basker
Linne
40   273
37   361
38   411
61   468
39   390

V Malmö Restaurang

V Malmö Restaurang

Hej fina. Idag fick vi ännu en sovmorgon. Så skönt. Vi hade ju en mysig date night igår och gjorde god risotto med tryffel. Recept kommer senare i veckan :). Sedan skulle vi se filmen Gudfadern som är nästan tre timmar lång. Båda somnade i soffan inom en timme, haha. Så skönt med en helg hemma. Minns inte sist vi bara var hemma vi två en fredag eller lördag senast.

Idag har Carl varit ute på en lång cykeltur och jag passade på att fika i stan med Anna och hennes barn Matteo, fyra år, och Valentino som bara är några månader gammal. Matteo är så rolig. Hade på sig en läskig mask som han sedan gav i present till mig. Så söt. Sedan var jag hemma och vände och Carl kom också hem. Vid halv fem gick vi in till stan för att möta Anna (denna gång utan barn) och hennes sambo Gracjan för häng på V Malmö Restaurang.

V Malmö Restaurang är nyöppnad och atmosfären är verkligen jättemysig. Det var kul att umgås alla fyra igen också. Var ett tag sedan sist :). Jag åt förrätt med morötter, rödbetshummus och getost. Mycket gott. Carl och Gracjan åt pizza och Anna tog getostsallad. Vi satt där i ungefär en timme innan vi var tvungna att gå vidare då vi bokat bio. Vi såg filmen Joker. Rekommenderas verkligen. Så mörk men bra film och Joaquin Phoenix var verkligen lysande i rollen som Joker. Precis som Heath Ledger var. Stjärnor båda två. Hoppas att även Joaquin Phoenix får en Oscar för rollen.

Nu är vi hemma och har ätit lite mer risotto och sk strax lägga oss. Det har varit en väldigt rolig helg, känner mig fylld med energi till en ny jobbvecka. Kommer att ha rejält mycket jobb en har också en hel del roliga saker inplanerade efter jobb. God natt fina ni! Dagens outfit från Veronica Virta.

Dagen i bilder

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?