Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Tröja
Kofta
Blus
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Kavaj
Linne
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
Pullover
Slipover
Halsduk
Linne
Jacka
Skjortklänning
Kjol
Byxor
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Blus
Kjol
Skjorta
Kavaj
Pullover
Blus
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Jeans
Kjol
Skjorta
Blus
Vit blus
Klänning
Byxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Satinkjol
Klänning
Cape
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Slacks
Kofta
Kjol
Tröja
T-shirt
Väska
Knytblus
Knytblus
Grå kavaj
Slingbacks
Kofta
Stövel
Kofta
Tröja
Väst
Skjorta
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Klänning
Klännning
Kappa
Basker
Pullover
Sneakers
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Väska
Kappa
Cardigan
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Linne
Väska
Klänning
Knytblus
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Bag
T-shirt
Kappa
Byxor
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Kappa
21   325
43   398
51   450
38   399
30   408

Restaurang Di Penco i Malmö

Restaurang Di Penco i Malmö 

Hej fina. Hoppas att ni har en bra lördag. Igår kväll var jag på tjejmiddag på restaurang Di Penco i Malmö för att fira Emmas födelsedag. Jag hade faktiskt inte hört talas om restaurangen och den ligger lite “gömd” också bakom Malmö Opera. Det är en italiensk restaurang med antipasti, pasta och pizza på menyn. Jag blev väldigt glad över att man kunde få glutenfria pizza- och pastarätter. Man är inte så bortskämd som glutenintolerant så förväntningarna var inte jättehöga men jag blev verkligen positivt överraskad.

Jag får nog lov att säga att pastan jag åt på restaurang Di Penco i Malmö är en av de godaste glutenfria pastarätterna jag ätit någonsin. Framför allt den godaste i Malmö. Jag beställde en glutenfri pasta med Karl Johan-svamp och tryffel. Så magiskt god. Måste verkligen tillbaka till Di Penco för att äta mer pasta och även testa deras glutenfria pizza.

Det var en mycket trevlig middag med ett härligt tjejgäng. Vissa hade jag inte träffat tidigare och vi hade verkligen roligt tillsammans. Efter själv middagen gick vi hem till Emma för att fortsätta firandet. Där hade våra män fotbollskväll så vi kom och invaderade lite hehe. Mycket trevlig kväll. Tror att jag och Carl var hemma vid tvåtiden inatt. Tack Emma för en supertrevlig kväll:)

Idag är det en riktigt grå dag och jag och Carl ska ha kvalitetstid. Han har ju varit iväg i USA och under veckan har vi varit iväg en del på varsitt håll så blir mysigt att bara vara vi idag och ikväll. Hoppas ni njuter av er lördag:).

 

Glutenfri pasta på restaurang Di Penco i Malmö

bild på pasta på restaurang Di Penco i Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?