Annons: Shoppa min stil

Byxor
Skjorta
Väska
Linne
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Bag
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Blus
T-shirt
Klänning
Kappa
Klännning
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Jacka
Cape
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Slacks
Kappa
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Slingbacks
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Knytblus
Tröja
Pälsjacka
Knytblus
Knytblus
Väska
Halsduk
Linne
Väska
T-shirt
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Blus
Kavaj
Kofta
Klännning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väst
Kappa
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Skjortklänning
Tröja
Pullover
Klänning
Väska
Klänning
Slipover
Kofta
Satinkjol
Klänning
Blus
Skjorta
Cardigan
Kavaj
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kjol
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Grå kavaj
Byxor
Sneakers
Väska
Kappa
Kavaj
Linne
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Jeans
Kavaj
Pullover
Kostymbyxa
Basker
Blus
Kavaj
Klänning
Vit blus
Väska
Kjol
15   254
35   425
45   444
40   402
46   448

Intervjuad av en tidning

Hej fina ni. Har glömt berätta för er att jag härom dagen blev intervjuad av en tidning! De finns både som pappersupplaga på på nätet. Intervjun handlade om hur det är att vara influencer i Malmö. Jag känner mig inte helt bekväm med att kalla mig själv influencer då jag helt enkelt uppfattar att bilden många har av en influencer tyvärr är någon som är väldigt ytlig och divig.

Jag träffade en journalist och en fotograf på Malmö Live och vi började med att ta bilder både utomhus och inomhus. De var väldigt trevliga och kändes professionella. Intervjun varade i kanske en timme och journalisten spelade in allt. Jag hoppas att jag kunde förmedla det jag ville och att jag inte sa något knasigt :). Kommer såklart att dela intervjun sen när den är publicerad. Spännande!

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?