Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klännning
Väska
Klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Byxor
Klänning
Linne
Blus
Klänning
Jeans
Kavaj
Blus
Linne
Ankelboots
Blus
Kavaj
Klännning
Byxor
Basker
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Vit blus
Kavaj
Cardigan
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Känner mig hel

Hej fina ni. Nu är Carl äntligen hemma igen. Även om jag är bra på och gillar att vara själv så är det som att jag känner mig hel nu när han är tillbaka. Att liksom dela vardagen, berätta om hur vi haft det på dagen, äta tillsammans med mera. Det är så det ska vara helt enkelt. Men jag tror att det är sunt att vara ifrån varandra lite då och då så man får längta och sakna :). Då han var ledig i måndags kunde vi äta lunch tillsammans. Sedan har vi bara myst :). Han hade köpt två presenter från USA till mig också, en vit pullover och en svart ullhalsduk från Uniqlo. Precis vad jag behöver!

Annars flyter veckan på. Har kunnat få klart en massa saker på jobbet men to do-listan byggs ju på snabbt. Igår lunchade jag med Pierre, en annan foodie som skriver mycket om mat och restauranger här i Malmö. Han driver även en massa projekt, anordnar evenemang med mera. En riktigt entreprenör. Mycket trevlig lunch! 🙂

Ikväll kommer min kompis Emma till Malmö och vi ska såklart umgås. Jag har nog inte träffat henne på ett år men allt är alltid precis som vanligt när vi ses. Vi pluggade tillsammans i Umeå där det liksom var vi från dag ett. Så glad att vi fortfarande har kontakt och kan träffas när vi besöker varandras städer. Idag ska jag även träffa Anna på lunchen för att äta och fota :).

Nedan en bild på mig och Emma från studietiden. Då var man ung och mörkhårig :). Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?