1   11
23   321
30   311
34   362

Jul på slott i Skåne

Jul på slott i Skåne

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Jag och Carl firar inte jul ihop men brukar alltid se till att fira tillsammans innan själva julhelgen. I år kommer vi att åka och fira jul på slott i Skåne tillsammans med Anna och Gracjan under Lucia-helgen. Vi kommer att åka till Bjärsjölagårds slott för att umgås och äta deras populära julbord.

Jag och Anna har ju varit på Bjärsjölagårds slott tidigare, då tillsammans med Linda och Therese. Den gången sov vi över och fick uppleva deras middag med mordgåta vilket verkligen var något utöver det vanliga. Vi hade verkligen en fantastisk helg. Jag älskar ju slottsmiljö och Bjärsjölagårds slott har verkligen den där sanna slottsinredningen med pampiga möbler, kakelugnar med mera. Känns så häftigt med slott som bär på så mycket historia.

Just för att vi fick en så himla bra upplevelse sist vi var på Bjärsjölagårds slott längtar vi extra mycket tills vi ska komma tillbaka. Man kan inte låta bli att drömma sig tillbaka. Självklart tog vi många bilder när vi var där sist.  Är ju inte varje dag man får hänga på slott liksom :). Läs mer på deras hemsida om hur du bokar jul på slott i Skåne :).

 Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 12 november, 2019 / 08:12

  Åh vad härligt! Har de badtunna där? Om de har badtunna eller spabad utomhus kan ni skåla under stjärnorna, om vädret tillåter det förstås!

  • Maria
   13 november, 2019 / 15:13

   Det tror jag de har faktiskt 🙂 Bra tips!

Kommentera


Söker du efter något?